Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 18, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Drømmen om at opleve Rom blev til virkelighed

Posted Oct 30, 2014 on Hotels.com
Vi nød den dejlige lejlighed i Trasteverekvarteret med dejlige spisesteder og små butikker.Ideelt at kunne gå til highlights som Colosseum, Peterskirken og Vaticanmuseerne. Alt i skønt sommervejr i oktober!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Malloryfrom Los Angeles

Perfect stay in Trastevere

Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
I have no complaints about the apartment and our stay - everything was exactly as described online, wifi worked perfectly, clean, excellent service checking in and out, and the perfect location! They provided a crib free of charge for our baby. We had everything we needed right at our fingertips - dishes, washing machine, etc. Thank you!
5 out of 5
Recommended
for Families
by NATHALIEfrom BOUCHES DU RHONE

Quartier très sympathique et animé

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
L'appartement est bien placé à Rome, assez central et dans un quartier très sympathique et très animé. L'appartement est super agréable, fonctionnel et il ne manque rien. L'accueil était très convivial et sympathique.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Dorthe Villaumefrom Nordsjælland

Tæt på mange store seværdigheder

Posted Jul 14, 2014 on Hotels.com
Vi er en familie på 4 (2 teenagedrenge på 12 og 15) og tilbragte 5 dage i Rom. Lejligheden var et rigtig fint udgangspunkt for os, da der var det vi skulle bruge. Dejligt at have et køkken, hvor vi kunne spise morgenmad i fred og ro. I nærheden ligger der et dejligt bageri og et supermarked. Der kører busser lige rundt om hjørnet fra lejligheden både til Colloseum mv og til stationen, Trastevere, hvis man har brug for det. Der er et utal af restauranter, butikker, issteder mv. Mange turister i området og det eneste man kunne sætte en finger på var, at der kunne være lidt støjende om aftenen. Vi var dog allround tilfredse!
4 out of 5
Recommended
by DBfrom Trondheim

Bra beliggenhet

Posted Jun 22, 2014 on Hotels.com
Leiligheten lå i 3. etasje opp en trang bratt trapp, egner ikke for eldre med tunge kofferter. Noe vanskelig prosedyre for å få nøklene til leiligheten, bl.a. fordi "kontoret" var stengt også for telefonkontakt mellom 13 til 15. Leiligheten var fullt utstyrt med kjøkkenutstyr og hadde oppvaskmaskin. Aircondition i begge rommene.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Márciofrom São Paulo

Ótima localização

Posted Jun 4, 2014 on Hotels.com
De modo geral classifico o hotel como "bom". O que me agradou muito foi a localização, praticamente no meio do agito de bares e restaurantes de Trastevere. A minha ressalva foi em relação a limpeza do quarto, eu e a minha esposa tínhamos a impressão que o quarto estava inundado de mofo e ácaro, pois falta iluminação solar no quarto, pois há um prédio bem de frente do quarto, o que impede a entrada do sol.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jonasfrom Staffanstorp

Kanon läge

Posted Jun 2, 2014 on Hotels.com
Superbra. Lysande läge bra service fixade allt vi behövde hjälp med taxi till och från flygplatsen. Allt var bra.
4 out of 5
Recommended
by laurentfrom annecy

Trés bon emplacement

Posted Apr 9, 2014 on Hotels.com
trés agréable séjour, Rome est une ville trés vivante !! L'appartement situé au coeur de Trastevere est idéal pour visiter, en revanche, il faut aussi s'attendre à avoir du bruit le soir, car le quartier est trés animé !
5 out of 5
Recommended
by Jeanette Olssonfrom danmark

Sød personale. perfekt beliggenhed.

Posted Dec 26, 2013 on Hotels.com