Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
95% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Rundum zufrieden

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Für eine Städtetour zentral gelegenes gutes und zufriedenstellendes Hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Cozy B & B

Posted Nov 3, 2014
Pros: People, Location, Service
Location: Close to Trastevere and Piazza Novana
We really enjoyed our 4 night stay at Pettinary Village B & B. The owners were wonderful. The location was great. The facilities although somewhat tight we really fine.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Rune & Carolinefrom Rom

Fantastisk beliggenhed!

Posted Jul 16, 2014 on Hotels.com
Det her er det helt rigtige sted, hvis du vil bo centralt i Rom (vi kunne gå alle steder (Vatikanet, Den Spanske Trappe, Colosseum, Forum Romanum, Pantheon etc.) og det ligger lige ved Ponte Sisto, hvor der er en masse gode restauranter, barer osv. - Famlien der ejer dette B&B er virkelig søde og hjælpsomme. Vores bedste hoteloplevelse i Rom.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom VUGHT

HEERLIJK CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT IN ROME

Posted Jul 5, 2014
DICHTBIJ TRASTAVERE (UITGAANDSGEBIED) EN OM DE HOEK BIJ CAMPO DI FIORI. GEWELDIGE LOCATIE. EN WAAR VIND JE HARTJE ROME EEN APPARTMENET MET EEN HEERLIJK BALKON.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

The true heart of Rome

Posted Jun 17, 2014 on Hotels.com
We were so pleased to have personal attention, the staff was very accommodating. Everything you want to see is within walking distance. We had our own true Roman apartment.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Elisabeth Nfrom Oslo

Sjarmerende sentralt i Roma - like ved Campo Fiori

Posted Jun 2, 2014 on Hotels.com
Fin leilighet! Men OBS: det er bare et soverom med kjøkkenkrok og bad + liten balkong med nydelige blomster (men ut mot lite spennende bakgård, uten utsikt). Så det er mer et rom enn en leilighet. Likevel sjarmerende. Veldig rent! Fin dusj. Personlig service. Eier kjøpte inn det vi ønsket for frokost hos den lokale kjøpmannen. Egg, yoghurt, skinke, ost, brød - supert! Kort vei til Trastevere og alle de store severdighetene i Roma. Takk til Fabiana for et koselig opphold!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Äiti ja poikafrom Suomi

Loistava sijainti

Posted May 11, 2014 on Hotels.com
Paras hinta/laatu suhde.Äärimmäisen ystävällinen omistaja pariskunta. Täydellinen paikka!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjørnarfrom Norway - Trondheim

Flott beliggenhet, gangavstand til alt i Roma

Posted May 2, 2014
Pros: Balkongen er optimal og er fin til både frokost eller bare slappe av med noe godt i glasset.
Cons: Ikke noe å utsette, men hvis husverten hadde egen dør inn til sin stue så har vi følt de mere privat. Ikke noen problem, alt fungerte perfekt.
Location: Leiligheten ligger perfekt til midt i Roma sentrum. Det er gangavstand til absolutt alt. Max 20-30 minutter gange.
Vi bodde der 5 netter trivdes godt. Vi kommer helt klart til å bestille rommet når vi drar tilbake til Roma en gang. Vi hadde god dialog med husverten i forkant. De ordnet med Taxi fra flyplassen og retur. Alt fungerte optimalt. Ved ankomst var kjøleskapet fylt opp. Vi ordnet egen frokost. Leiligheten har egen koselig balkong som vi benyttet mye. Leiligheten ligger i 3. etasje. Deler inngang med husverten, men har egen dør inn til leiligheten. Husverten gjør alt for at du skal ha det bra og vi koset oss hele tiden.
5 out of 5
Recommended
by Jenniferfrom Fort Worth, Tx

Best Location, Best Hosts

Posted Apr 25, 2014 on Hotels.com
This location really cannot be any better. You are at Campo De Fiori in less than 5 minutes. Alex & Fabina were great hosts and helped us with any questions we had. It is on the 3rd floor (they call it the second), so there are 2 flights of stairs to go up. It wasn't a problem for us, but just to let others know. We really had a fantastic time and would definitely stay there again if we return to Rome. Highly recommend!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2014 on Hotels.com