Ratings based on 136 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
88% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Maryland

Simple, clean hotel with friendly staff.

Posted Jun 19, 2015
Pros: Clean rooms, AC, quadruple room available for our family.
Cons: Shower was broken in 1 of the bathrooms.
Location: Close to Spanish Steps, Metro and good restaurants.
Rooms are nice and staff is friendly. Continental breakfast served quickly at 7:30 AM. Staff needs to buzz you through 2 doors when leaving or returning. A few blocks from Spanish Steps and Metro.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gute Lage - freundliche Begrüßung

Posted May 7, 2015
Bis auf das Frühstück entsprach die Pension unseren Erwartungen. Leider gab es nur Sweet zum Frühstück kleine Sonderwünsche für eine Scheibe Wurst, Käse oder eine Scheibe Toast wurden nicht erfüllt ..kann man aber auch im Supermarkt um die Ecke (ca. 150m) kaufen.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

hemtrevligt

Posted Apr 30, 2015 on Hotels
Vi bokade tre rum för fyra vuxna och en 8 månaders bebis och fick en hel korridor för oss själva. Liten frukost i rummet, men det räckte tills vi kom ut och fikade vid något café. Vänlig personal, mycket hjälpsam. Vi fick t.o.m. behålla ett rum till kl. 17 avresadagen så att barnet kunde vila.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Charlotte from Aalborg

Udmærket hotel lidt væk fra bymidten.

Posted Apr 20, 2015 on Hotels
Hotellet var fint, men som andre har skrevet svært at finde. Ikke så meget indgangsporten som hotellets reception på 3. sal - og man skal op ad trappe B, men det er ikke skiltet. Vi var to voksne og to børn (på 11 og 15), og vi fik et værelse, der formentlig oprindeligt har været to værelser, for der var to rum med en aflang gang imellem, og der var to badeværelser lige ved siden af hinanden. Heldigvis, for i det ene var vandet skoldende, og man kunne ikke justere temperaturen i bruseren. Men værelset var pænt, sengene gode (ikke bløde), og badeværelserne i god (og relativt ny) stand. Morgenmaden bliver bragt til ens værelse ca 5-10 minutter efter man ringer efter den. Det var ikke det mest fyldige måltid - der var kaffe (efter eget valg)/te/kakao, yoghurt, frugt (nogle dage) og wienerbrød. Vi savnede noget ordentligt brød, man kunne blive mæt af, men det var trods alt bedre end ingenting. Alt i alt et udmærket sted til en fornuftig pris. Hvis man er i Rom for første gang, vil man måske foretrække at være lidt tættere på de mest centrale pladser. Gåturen til eksempelvis Pantheon eller Piazza Navona tog ca. en halv time. Men parken Villa Borghese var kun 5 minutter væk.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Marina from Askim

På fototur til Roma

Posted Mar 17, 2015 on Hotels
På fotoworkshop i Roma. Hotellet som ligger rett ved Borgheseparken har god beliggenhet med nærhet til det aller meste... Via Veneto, Piazza Berberini, spansketrappen, Piazza del poppolo. Så om jeg skal tilbake alene og trenger et ok hotell å bo på kan jeg godt velge dette igjen... Frokosten var elendig;(
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Selim from France

Tout ce qu'il faut pour un excellent B&B

Posted Feb 24, 2015 on Hotels
Il s'agit d'un appartement amenage en chambres B&B. Le Quartier est residentiel. Super calme. Pourrait ne pas convener si vous cherchez l'ambiance C'est a 7min de marche du metro, 5min de villa Borghese, 15-20min de Piazza d'Espagna et Via del Corso. Chambres bien tenues avec un personel jeune et tres serviable.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by brice from Lyon

sejour tres agreable

Posted Feb 20, 2015 on Hotels
tt proche de la villa borghese, gare termini a pied en 15min et facile d'acces pour le colisée et vatican par bus direct. Logement propre et calme mais un peu trop de chauffage. Personnes à l'accueil tres accueillante et serviable j'ai pu imprimer mes billet de retour et ils m'ont fourni le petit dejeuner en version à emporter car j'avais mon vol de retour tot
4 out of 5
Recommended
for Couples
by STAMATIA from athens

Cool!

Posted Jan 28, 2015 on Hotels
great location, really clean! a bit small but cute!! modern furniture and cool bathroom! the building is a bit hard to find but the location is great at a very nice and quite area! i recommend it! clean sheets and towels every morning! basic breakfast !
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sergio from Napoli

Viaggio di lavoro

Posted Jan 22, 2015 on Hotels
Consigliatissimo per un viaggio di lavoro o per turismo. Rapporto qualità/prezzo tra i migliori della zona.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels