Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
93% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.5 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

"Neues" Landhotel? neu ist hier lange nichts mehr

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Die Einrichtung ist deutlich in die Jahre gekommen, sowohl Zimmer als Flure riechen unangenehm, was wahrscheinlich an dem Teppich liegt, der sieht aus als läge er da schon seit den Achtzigern. Im Frühstücksraum unschöne Atmosphäre, keine Musik, nur eine Angestellte klappert mit Geschirr.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lars Nissenfrom Ikast

Service i top

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Hotellet er helt sikkert en oplevelse i højsæsonen. Vi kom da hotellet var nærmest lukket, men servicen var helt i top. Fruen var en venlig og hyggelig "mor" for alle gæster.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Matsfrom Sweden

The shining

Posted May 17, 2014 on Hotels.com
I was the only guest in this hotel, a little scary.... The lawn was not cut for years and the hotel had seen better days. Do not stay here!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by richard

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2013 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

flott beliggenhet

Posted May 14, 2013 on Hotels.com
Ved første øyekast ser hotellet noe slitt ut fra utsiden,men innvendig holder det en go standard,veldig rent og pent,og hyggelig betjening. hotellet ligger litt på utsiden av romrod,stille og rolig her.Alle rom har balkong.Eneste som kunne være negativt er den trødløse internett tilgangen,falt ut hele tiden,men ikke no stort problem hvis enn ikke bruker det til jobb.Alt ialt,veldig bra hotell som kan anbefales...Terje,Larvik
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 27, 2013 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Herning

Hotel på vej ned

Posted Mar 17, 2013 on Hotels.com
Ikke mange mennesker trods stor messe - 100 km fra Frankfurt. Værelses var ok. De mente ikke jeg havde betalt og måtte gentagne gange vise dem min reservtion fra Hotels.com - for dårligt. Ikke meget hygge på hotellet. Resaturant var stort set kun et køkken der lavede færdigretter - men man kan da få noget at spise. Morgenmad EUR 5,00 - det er heller ikke mere værd. Deres fyr var gået ud om natten = ingen varm vand om morgenen = ingen bad = ingen varme - der var pissekoldt - mon de havde "glemt" af få fyldt olie på !
1 out of 5
by A verified traveler

nicht zu empfehlen

Posted Dec 3, 2012
Pros: nicht zu empfehlen
Kann das Hotel auf keinen Fall empfehlen...habe das Gefühl, dass es dort seit den 80 Jahren nicht renoviert wurde...unangenehmer Geruch im Zimmer, absolut nicht empfehlenswert!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 16, 2012 on Hotels.com