Ratings based on 70 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
94% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Slecht bereikbaar met openbaar vervoer

Posted Sep 28, 2014
De beschrijving van de bereikbaarheid met openbaar vervoer klopt niet. Ik stapte uit de bus zoals beschreven op de site en stond in the middle of nowhere. Moest nog minstens een kilometer lopen om bij het hotel te komen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jeroenfrom Lelystad

Alles goed behalve het bed

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Het bed was slecht. De spiraalveren staken door de matras heen. Een toppertje van een paar tientjes en het is opgelost. Ik wilde vooraf afrekenen zodat ik 's ochtends snel weg kon. Dat ging moeilijk omdat mijn lunchpakketje van de volgende dag pas 's nachts om 24.00 werd bijgeboekt. Uiteindelijk, inmiddels hadden 4 medewerkers zich er mee bemoeid, betaald, bleek dat ik 's ochtends nog de lokale belasting moest betalen.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Alles super bequem

Posted Aug 26, 2014 on Hotels.com
Vielen Dank für das schöne saubere Zimmer! War ein super Geburtstag!!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by 서정인from 대한민국/대전

좋은 서비스

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
두번째 이용인데 서비스가 만족스러웠습니다. 다음에 출장가면 또 이용하고 싶을 정도로 만족 스러운 호텔 이였습니다.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Hanne Lundfrom Vojens

Super service

Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
Bastion Hotel er et rigtigt rart hotel med gode værelser, god sovekomfort og nemt at finde. Det omkringliggende område er ikke så interessant - primært industrikvarter med bilforhandlere. Vi benyttede ikke så meget hotellets faciliteter, da vi primært var der for overnatning. Men hotellets meget veludluftede rygerlounge blev dog benyttet. Er man ryger, er den et stort plus for hotellet og er man ikke-ryger, bemærker man den overhovedet ikke, fordi udluftningen er meget effektiv.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Amersfoort

Ideale uitvalsbasis voor evenement in Ahoy

Posted Jul 15, 2014
Tijdens het North Sea Jazz festival hebben we 3 nachten in het hotel geslapen. In de wetenschap dat het een standaard 3* hotel is, zijn de voorzieningen ook van dien aard. Opvallend was echter het goede en uitgebreide ontbijtbuffet waarbij alles ruim voorhanden was. Het personeel was zonder uitzondering zeer attent, vriendelijk en voorkomend. Verzoeken werden direct opgevolgd ondanks dat het hotel nagenoeg volgeboekt was. Top!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sonjafrom Zirndorf

Gerne wieder ! Sehr zu empfehlen

Posted Jul 7, 2014 on Hotels.com
Alles in Ordnung, Toller Service, Angenehmes Personal, gerne wieder
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Geoggfrom UK

Problems

Posted Jun 29, 2014
Pros: Position and quiet even near a busy road
Cons: See above
Location: We were visiting friend - that was why we chose the hotel
No bath mate - had to use a bath towel that was not replaced for the second night. The floor was not properly hoovered and power in the corner by the bed. Parking good and breakfast OK. Barbecue meat was not very good.
1 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by RELOU

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2014 on Hotels.com