Ratings based on 88 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom vorden

Leuk hotel

Posted Mar 16, 2015
Pros: Rust en goede ligging!!
Cons: Verwarming
Location: Fijne lokatie en overal dichtbij!!
Goed bereikbaar en goede ligging , alles goed behalve badkamer verwarming, tot ziens.rust
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom London UK

It was amazing thanks

Posted Feb 27, 2015
It was nice hotel amazing and clean thanks for all the staff I will recommend it
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Rotterdam

Leuk intiem stadshotel

Posted Feb 2, 2015
Pros: Het lobby gedeelte wat een huiselijke sfeer uitstraalde
Cons: 's nachts soms een laag brommend geluid in kamer, navraag leert dat dit de waterpomp kan zijn, je blijft er niet wakker van ,maar het kan storend zijn
Location: Uiteraard de prachtige Markthal
Je voelt je vanaf het begin direct welkom bij dit hotel, vooral het lobby gedeelte geeft je een huiselijk gevoel en de bediening is zeer aangenaam en attent. Ook het eten is van een goede kwaliteit. Kortom wil je midden in de stad verblijven en geen groot anoniem hotel ambieren, kies dan dit huiselijke en schone hotel.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by kin foongfrom HK

valuable

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
here just stay 1 day for Kinderdijk, all the staff are very nice and friendly , so lovely !! comfy bed , 10 mins walk to blaak rotterdam station :)
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andrei

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

De sterkste troef is het personeel

Posted Nov 29, 2014 on Hotels.com
Kamer was vuil. Lakens waren wel proper maar grond lag vol stofwolken. Kamer was koud bij aankomst en duurde meerdere uren voor het er aangenaam warm was. Douche had geen gordijn waardoor badkamer na 5 min douchen onder water stond. Ontbijt had een uitgebreide keuze alleen jammer van het rottend fruit. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Rostock

Sehr schönes Hotel im Zentrum

Posted Nov 23, 2014
Sehr guter Service, Zimmer konnten schon sehr früh ohne Aufschlag bezogen werden. 100 m vom Hotel entfernt befindet sich das Parkhaus. Zimmer waren sauber und groß. Das Restaurant im Hotel ist sehr zum empfehlen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Håkonfrom Oslo, Norway

Quiet area, central location, good service.

Posted Nov 9, 2014 on Hotels.com
Quiet, but central location. A short walk from Blaak railway station and the new Market hall (food market).
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Leuk hotel

Posted Nov 8, 2014 on Hotels.com
Leuk hotel. Nette kamer, al moest het terras gedeeld worden met de kamer naast ons. Vriendelijk personeel, goed ontbijt.Ligging is ook een groot pluspunt: rustig en toch maar op ong 5 minuten lopen van centrum, nog minder voor dichtstbijzijnde metro/tram station.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A.from Heerlen

Weekendje weg

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Leuk hotel, goede locatie, standaard ontbijt. Straatlawaai (zaterdagnacht) wel goed hoorbaar, maar dat is de keerzijde als je dicht in het centrum zit. En jammer dat je weinig zicht hebt op het water door de te kleine raampjes.