Ratings based on 161 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
78% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Novara

Buona posizione ma pessima gestione: da evitare

Posted Feb 21, 2015
Pros: La sola cosa che mi ha soddisfatto è stata la colazione-
Cons: Il servizio e la pulizia.
Sono arrivata con due mie amiche in albergo sabato nel pomeriggio. La camera a tre letti era decisamente più spoglia e squallida di quella che avevo immaginato vedendo le foto. Il giorno seguente siamo rimaste fuori dall'albergo per tutta la giornata. Ritornate in serata abbiamo scoperto, con sorpresa, che i letti non erano stati rifatti nè il bagno pulito. Alle nostre osservazioni la persona alla reception ci ha detto che il servizio era effettuato a giorni alterni (o fingeva di non capire e parlava degli asciugamani?). La stessa cosa si è verificata il giorno successivo. A questo punto il tono delle mie osservazioni è diventato più duro. Arriva il padrone dell'albergo che mi mostra un foglio su cui la cameriera ha inserito nell'apposita casella un xx per indicqare i minuti usati per pulire la camera. Ho mostrato i letti in disordine, il bagno in disordine e con lo specchio sporco, i cestini pieni di carta straccia. Ha detto che avrebbe parlato con la cameriera. Ovviamente non si è più fatto vivo. Il giorno seguente siamo ripatite alla volta dell'Italia.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom U.S.

Nice hotel convenient to train station and centrum

Posted Feb 12, 2015
Pros: Responded to my request for a quiet room facing the back rather than the street, generally clean and in good repair, adequate breakfast
Cons: breakfast could have more warm dishes and keep dishes warm that should be warm
Location: Good location in a nice neighborhood with several bakeries, regular and ethnic, nearby
I had an overall good experience. The only negative was that young women in adjacent room were very noisy my first night and a TV one floor below was exceptionally loud. I asked the evening desk person to intervene but I don't think she did; eventually I had to knock on the TV room's door to get it turned down and leave a note for the young women next door when they went out asking them to please be quieter when they returned. After my intervention things were quieter. And the next night was very quiet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Vinkega

Aardig hotel in hartje Rotterdam.

Posted Jan 28, 2015
Pros: Erg vriendelijkpersoneel. ligging gewerldig.
Cons: Updaten van de kamers.
Location: Station, De Doelen en Schouwburg Rotterdam op loopafstand. Tramhalte om de hoek.
Vriendelijk personeel. Ontbijt was prima. Kamer een beetje oud, bed was wat doorgezakt. Badkamer was schoon en ruim genoeg. Al met al voor een nachtje uitstekend vertoevenin hartje Rotterdam. Geen last gehad van geluid.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Garyfrom Eindhoven

Douchen is geen optie

Posted Dec 21, 2014 on Hotels.com
Bij ontvangst wordt de toon gezet! Deze was teleurstellend, omdat ik geacht werd de totale som bij inchecken te voldoen. Dit in tegenstelling op wat er op de site stond. Al mijn cash gegeven, maar niet volledig kunnen betalen. Mij werd medegedeeld dat het voor nu "door de vingers werd gezien". Verder is een goede douche absolute voorwaarde en bepalend voor de totaal ervaring. De eerste dag had ik een douche die alle kanten op spoot behalve de goeie. Bij de receptie om een nieuwe gevraagd. Kreeg een douche op van een andere kamer (geen nieuwe dus). Deze sijpelde ook maar wat. Volgens mij was de druk gewoon te laag. Daarnaast duurt het erg lang voor het water warm is. De derde dag hadden we een brandalarm gehad om één uur 's nachts. Dit komt omdat het douchen zo lang duurt door de lage waterdruk, dat de douche ruimte een Turks stoombad wordt. Als je de deur niet gesloten houdt, gaat het alarm af. De derde dag had ik dus geen warm water! Waarschijnlijk gewoon laag gedraaid. Verder was alles wel goed, maar zoals gezegd: zo'n ervaring bepaalt de totale beleving!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stade

Preiswertes zentral gelegenes Hotel

Posted Nov 20, 2014
Pros: Preis- / Leistungsverhältnis und die Lage
Cons: Hotelbeschreibung : hier haben nicht alle Zimmer einen Balkon. City Tax vor Ort erhoben - in der Beschreibung stand " keine weiteren Kosten"
Einfache aber funktionelle Zimmer, alles was man für einen Kurzaufenthalt braucht. Parkhaus in der Nähe, ebenso diverse Restaurants,
3 out of 5
by A verified traveler

matig afrader

Posted Nov 14, 2014
Pros: ontbijt is goed
Cons: inchecken gehorigheid
Location: is okay
Ontbijt is goed. De kamer is te klein en veel te gehorig. Inchecken is een probleem, de staf mag niks zelf doen. Je moet lang wachten voordat je naar je kamer kunt.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by christophefrom Paris

dernier séjour dans cet hôtel

Posted Nov 14, 2014 on Hotels.com
Hôtel dans lequel j'ai déjà séjourné 2 fosi auparavant. Cette fois -ci une chambre sur rue, poussiereuse, avec des matelas en mousse très mou, une salle de bain trop petite. A l'accueil on nous a demandé de fermer la porte de la salle de bain pour éviter que l'alarme incendie ne se déclenche avec la vapeur de la douche... Si celle-ci s'était déclenchée, nous aurions du payé plsu de 200€ de pénalités... Chambre non fumeur, mais une odeur de cigarette froide dans tout le bâtiment. Le petit déjeuner est toutefois "correct" dernier séjour dans cet hôtel!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Mahmoudfrom England Ipswich

Very Good

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
Its was nice in cleane hotel the break fast food was good
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Patrick Van de Veldefrom Sint Niklaas

vriendelijk personeel

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Hotel ligt op 10 minuten stappen van Rotterdam Centraal, je kan ook de tram nemen tot op 200meter van hotel. Vriendelijk onthaal, begeleiding naar de kamer. 1 persoonskamer, ruim genoeg met tv, koffie-thee faciliteiten. Badkamer ruim en heel net, producten aanwezig. Ontbijt in mooie ruimte, broodjes en voldoende beleg. Keuze uit 2 soorten eieren ( gekookt en gebakken), 3 soorten fruitsap...
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by erikoiserikoislfrom Espoo

Niukka aamiainen

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Vaikka niukka eurooppalainen aamiainen on ymmärrettävä, vihannesten tarjonta aamiaisella oli hämmästyttävän vähäinen: niukasti kurkku- ja tomaattisiivuja sekä muutama omena . Ajankohta oli syyskuu ja kyseessä maa, jossa on runsaasti maataloustuotantoa. Myöskin arvostaisin sitä, että vettä on tarjolla aamiaisella. toimivan hissin puute rajoittaa myös majoittumista, portaat ovat kapeat ja jyrkät.