Ratings based on 149 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
91% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Verblijf 1 nacht

Posted Dec 15, 2014
Hotel is wat gedateerd. 1 persoonskamer is klein, bed was wel oke maar voldeed voor mij. Douche niet echt geschikt voor lange mensen en douchegordijn is niet van deze tijd Ontbijt niet bijzonder, jus d orange komt uit een pak dat kan beter. koffie kan beter, bonenmachines zijn meer van deze tijd. Wel vriendelijk personeel daar valt niks over te zeggen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Eenvoudig maar prima hotel

Posted Dec 2, 2014
Dit hotel is geschikt voor een nachtje weg. Daar slapen, ontbijten en weer weg. Er is geen luxe en de badkamer was heel eenvoudig zo niet veroudert. Maar daarom klopt dus ook de prijs die natuurlijk super is vooral als je het over de ligging van het hotel hebt! Het ontbijt was prima en goed verzorgd. Leuke maritieme sfeer.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Groningen

Matig hotel met goed personeel op goede locatie

Posted Nov 24, 2014
Ik had een eenpersoonskamer. De geur was vreemd, de kamer vrij klein, de tv was een ouderwetse 50 hZ postzegel. Kamer was verder wel netjes. Personeel was vriendelijk maar late checkout was niet goed doorgegeven, dus werd ik alsnog vroeg wakker gebeld met de vraag wanneer ik eens zou uitchecken. Verder kwam ik ook mijn kamer niet meer in na het douchen (kaart was niet meer actief). Ondanks de prijs was het niet echt het meest comfortabele wat ik heb meegemaakt.. Locatie is wel top. Je stapt het hotel uit en je staat naast de Erasmusbrug.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Wijchen

Goed hotel, ideaal voor na je concert in Ahoy!

Posted Nov 19, 2014
Pros: Vriendelijk personeel, het maritieme thema, de ligging aan het water, de prijs.
Cons: De route via de trap staat niet goed aangegeven, wel de nooduitgang, maar niet de gewone trap. De lift werd veel gebruikt, dus moest je lang wachten.
Voor ons was dit de ideale toevoeging aan het concert van Michael Bublé: een hotel op een paar metrohaltes van Ahoy. Hierdoor hoefden we niet te stressen of we de laatste trein nog zouden halen en konden we allebei een glaasje drinken. De verwachtingen waren vanwege de prijs niet zo hoog, maar dat bleek dus onterecht!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Almelo

Een aangenaam verblijf voor een redelijke prijs

Posted Nov 10, 2014
Mijn vrouw maakte gebruik van een rolstoel: uitstekende voorzieningen hiervoor en gelijk een king-size kamer. Prima hotel. Wij maakten geen gebruik van het ontbijt. Prettig en behulpzaam personeel.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

海の目の前のホテル

Posted Nov 3, 2014
Pros: 立地
Location: キンデルダイクまで移動するためのボート乗り場が目の前です。
海の目の前のホテルです。 トラムの駅と水上バス乗り場も真ん前にあるので観光に便利だと思います。 一番安いシングルルームを利用しましたが、部屋にトイレがありません。。 シャワーとベッドはありますが、トイレは共同です。 ホテル受付から部屋までのルートを示すドットがあるのですが、 赤は海に面している部屋、青はその他の部屋になっているのだと思います。 スタッフはとても親切です。 11時くらいに荷物を置きに行ったのですが、その時点で部屋にチックインさせてくれました。
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jeroenfrom Lelystad

Uitermate correcte bediening

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Maritime hotel is low budget en de prijs/kwaliteitsverhouding is overeenkomstig. Als je goedkoop wil overnachten zonder poes pas is dit je hotel. Kamer klein maar schoon. Bediening in het restaurant was uitermate beleefd. Kwaliteit van het eten niet bijzonder (alles blikvoer), maar ook weer niet duur. Ontbijt was zonder meer goed. Neem een deluxe kamer aan de voorkant, dan heb je mooi uitzicht.
4 out of 5
Recommended
by dan

This traveler left a rating score only Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Georgefrom Ohio

Close to MS Rotterdam and airport.

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Good value for the money and the location was perfect for us across the water to the MS Rotterdam.