Ratings based on 374 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
97% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Hong Kong

Old fashsion hotel, but I like it

Posted Apr 7, 2015
Pros: nice staff, enough room facilities, and nice restaurant
Cons: almost no spare electric socket for my electrical devices
Location: I saw aurora in the park just 2 blocks outside the hotel. Shuttle bus pick up at hotel to Sampo Icebreaker
It is a very old fashion hotel with long long history. However, the service provided was out of my expentation. The staff are nice, the room provide everything you need, and the food of restaurant is also nice. Highly recommend for everyone who need to stay in Kemi
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom 香港

整潔,酒店職員有善

Posted Mar 24, 2015
酒店早餐不俗。房間舒適。只住一晚但之後要坐22:40的通宵火車,希望late checkout但沒有空房,職員表示抱歉但邀請我在酒店的公眾範圍休息。Lobby和各層也有梳化休息。 也在酒店的餐廳享用晚餐,很好吃, 值那個價 從巴士站走過去大約10分鐘, 不過很好找
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Turku

Vanhaa tyyliä toivotaan säilytettäväksi

Posted Feb 20, 2015
Pros: Oli mukava löytää tyyliltään vanha ja säilytetty interiööri. Valokuva-albumi hieno! Viherkasvit hienoja. Henkilökunta ystävällistä
Cons: Säilyttäkää vanhaa mutta uudistakaa tarvittavat. Älkää hävittäkö vanhoja ikkunalaseja! Näyttivät puhalletuilta. Ruokalistaan klassikoita ja kalaa!
Location: Hyvä sijainti, lyhyt matka joka paikkaan.
Hotelli on vanhanajan hieno mutta rapistunut pahasti. Ikkunoista tuuli sisään, eikä sisimmäistä ikkunaa saanut kiinni, verho esti pahimman myrskyn sisällä. Koristetyynyt olivat likaiset, kylpyhuoneessa haisi likainen tai tukkoinen vesilukko. WC pytyn sijoitus oli hassusti oven edessä. Näitä tosin lienee vaikea korjailla pienellä rahalla! Aamiaisen sisällössä aika paljon vaihtelua eri päivinä, kahvi laihahkoa, vaaleaa ja mautonta. Kuparitkin voisi kiillottaa. Palaneet lamput ravintolasaleissa uusia. Katu-, huone- ja käytävämeteli kuului hyvin läpi.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Pori

Posted Feb 3, 2015
Pros: Hiljaisuus, mahdollisuus omaan rauhaan
Cons: Vanha voi olla kaunista, mutta pahasti kulunut ei sitä ole
Henkilökunta suhteellisen ystävällistä. Hotelli itsessään kuitenkin melkoisen kulunut joka paikasta. Huonetta ei voi kutsua viihtyisäksi.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anterofrom Lappeenranta

Paluu menneisyyteen

Posted Feb 1, 2015 on Hotels.com
Hotelli on kuin loistava aikamatka 50-luvulle
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Kelpo hotelli työmatkalla

Posted Jan 16, 2015 on Hotels.com
Kelpo hotelli, jossa perusasiat kunnossa. Mukava palvelu. Hyvä ruoka Merihovissa. Sängyssä ei moittimista. Aamupala riittävä. Huone on kolkko ja hieman liian viileä lämpötila. Vessa/suihku siisti. Hyvä hotelle 1 yön työmatkalla. Ei kuitenkaan hotelli, jonne tulisi pitkäksi aikaa viihtymään.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Karifrom haapajärvi

Perinteikäs ympäristö

Posted Jan 15, 2015 on Hotels.com
Hieno hotelli!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 12, 2015 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Knutfrom Oslo

Ikke 4 stjerner men 2!!!

Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
Vi gledet oss til et flott hotell, som ble solgt inn som et 4 stjernes hotell, vi booket en suite... Etter mange mil på veien var skuffelsen var stor når vi ankom, hotellet var slitt og kvalifiserte til en 2 stjernes. Suiten vil jeg ikke kalle suite men et stort rom, kjøleskapet virket ikke det var varmt. Det sa vi i fra om, å fikk beskjed om at minibarer var normalt varmere enn kjøleskap........!! Middagen var dårlig, dette var et kjøkken med pose ingredienser til maten. Fisken var tørr og kyllingen var stekt for mye. Det som dro opp standarden var badstuen som var på rommet, det berget kvelden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by lahja

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2015 on Hotels.com