Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hübsche kleine Pension

Posted Nov 1, 2014
Sehr schöne Zimmer, gutes Frühstück. Sehr gut gelegen und Ausflüge in die Umgebung zu machen. Komme gerne wieder.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by W.-D. Rudolphfrom Berlin

Schön und ruhig gelegen, nette Bewirtschaftung

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Rundum perfekt sowohl für eine Zwischenübernachtung als auch für einen schönen Urlaub in den Bergen!
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A. Funckfrom Hainburg

Herzlicher Service

Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
Für ein Zweisternehotel alle Achtung. Alles da was man braucht, 15 Minuten Spaziergang bis Ruhpolding, freundlicher Service und angemessener Preis.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Florstadt, Hessen

Sehr gute familiär geführte Pension

Posted Aug 19, 2014
Pros: Die familiäre Atmosphäre, nette Gastgeber, alles in allem klein, aber fein.
Cons: Die Bettwäsche könnte bei einem Aufenthalt von 9 Tagen einmal gewechselt werden...ansonsten alles paletti.
Location: Ruhpolding, Bayern...es bieten sich vielfache Freizeitmöglichkeiten wie z. B. Wandern oder Mountainbike. Sehens würdigkeiten in der näheren Umgebung.
Der Aufenthalt war sehr schön, super waren auch die allgemeinen Informationen speziell über Ruhpolding und Umgebung gleich am Tag nach der Ankunft, die man vom Gastgeber bekam....ein sehr sehr nettes Ambiente.....gerne kommen wir wieder!
4 out of 5
Recommended
by Eivinfrom København

¨småt værelse

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
Et ganske glimrende lille gasthaus. Værelset var imidlertid meget småt - uden det lovede siddeområde, så der var kun sengen at sidde i. Opholdet var baseret på en del tillid - tag selv øl - vin i køleren og sæt en streg på en seddel når du tager - hvis vi ejerne ikke lige er der, hvilket de sjældent var. Men ellers yderst behagelige og søde ejere.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Surajfrom Bahrain

Excellent hotel location and services

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Rupholding is amazingly beautiful. Hotel stay was excellent, very co-operative staff, hotel owner is extremly co-operative and helpful. Would definatley like to visit rupholding again and prefer to stay at same hotel, highly recommended
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jesper Enevoldsen

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

comfy and nice hotel

Posted Jul 16, 2014 on Hotels.com
It was a very nice and comfy family hotel with excellent breakfast. We watched football games in the lounge with some other guests from Amsterdam and we enjoyed the nights very much. the rooms are clean with comfy beds.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 15, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Madsfrom Aalborg

Fin beliggenhed og hyggelig vært

Posted Jul 13, 2014 on Hotels.com
Vi overnattede her en enkelt nat på vej mod Kroatien. Hotellet ligger tæt på motorvejen mellem München og Salzburg i en lille hyggelig by i udkanten af alperne. Selve hotellet ligger dog et stykke fra centrum og da de ikke serverer aftensmad (men en rigtig fin morgenmad) må man påberegne en lille køretur ind til byen. Værelset var rimelig stort, men badeværelset ikke af nyeste dato. Hotellet har egen parkeringsplads, men ens bil skal ikke være for stor og der er bestemt ikke plads til campingvogn eller lign. Værten var rigtig flink og talte et udmærket engelsk da jeg måtte ringe og forklare vi ikke helt kunne nå frem til seneste indcheckning kl 20 - det gav dog ingen problemer!