Ratings based on 7 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.0 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Gustavfrom Stockholm

En natts vistelse

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Trevlig och hjälpsam personal! Glöm ej sängkläder för det framgår inte på hotels-sidan att det inte ingår.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

prisvärt boende

Posted Jun 23, 2014 on Hotels.com
Sett till priset var det väldigt bra. Sköna sängar på underslaferna och trevlig och serviceminded värd.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jørgen

This traveler left a rating score only Posted Apr 22, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Barnfamilj

Trevligt och mysigt

Posted Mar 28, 2014 on Hotels.com
Sköna sängar med riktigt bra madrasser. Härligt med sprakande eld som brinner i öppna spisen när man kommer in, en härlig atmosfär. I köket finns allt. Nära till Sälen och Trysil. Bastu mot betalning. Lite lyhört mellan rummen och saknade mörkläggnings gardin. Dålig internetmottagning. Trevlig personal! Vi var alla nöjda! Åker dit igen. Prisvärt!
3 out of 5
Recommended
by Mickefrom Järfälla

Mitt i skogen

Posted Jul 23, 2013 on Hotels.com
Mycket vänligt och personligt bemötande.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra vandrarhem

Posted Mar 22, 2013 on Hotels.com
Alltid trevligt att bo på vandrarhem där man får träffa andra intressanta personer. Bra vandrarhemstandard och trevligt bemötande
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Oslo

Rimelig overnatting nær Sälen

Posted Mar 25, 2012 on Hotels.com
På hotels.com forventer jeg hotell, og blir litt overrasket over at jeg måtte ha med sengetøy selv - selv om jeg forsåvidt hadde det. Rommet var ikke rengjort før jeg kom, det var "hybelkaniner" på gulvet og søppel i søplebøtta! Ellers var det som forventet til denne prisen, og kort avstand til skianleggene i Sälen. Kjøkkenfasiliteter tilgjengelig for gjester, dusj og toalett på gangen.