Ratings based on 146 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
97% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Tolles Hotel

Posted May 16, 2015
Das Hotel ist ein wenig außerhalb des Stadtkerns. Dadurch sehr ruhig. Man kann hier super übernachten und ins nahegelegene Walibi Land fahren.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom De Panne

Leuk en verzorgd hotel,

Posted May 8, 2015
We vonden dit hotel goed, de kamers zijn verzorgd en heel netjes, idem de badkamer. Het ontbijt was ruim, vers en lekker. Het restaurant is aangenaam, maar stoelen die verschoven worden maken te veel lawaai. De kinderen zijn heel welkom. De lunch was heel verzorgd en lekker. De porties zijn ruim. Honden zijn toegelaten maar een hond in het restaurant vinden we niet zo hygiënisch. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Zeer verassend hotel

Posted Mar 31, 2015
Dicht bij de snelweg en industrieterrein maar absoluut geen overlast van gehad, zeer aardig en behulpzaam personeel, dichtbij centrum van Zwolle 10 auto minuten! Ontbijt buffet was prima van alles ruim voldoende, kortom een aanrader om hier eens een nacht te verblijven
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Afrom Huizen , netherlands

Voor 1 nachtje een prima hotel

Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
Kleine schone kamer, ontbijtbuffet 16,50 pp, aan de prijzige kant. Menukaart van restaurant veelzijdig en eten lekker. Gratis parkeren.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by PHILIPPE

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Evafrom Helsingborg

Trevlig oersonal

Posted Feb 22, 2015 on Hotels.com
Underbar personal och ligger i ett tyst och skönt område. Bil kvar gör att kunna ta sig runt. Kommer gärna tillbaka.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

prettig verblijf. voor herhaling vatbaar.

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Kamer was netjes en schoon. Enige minpunt was het ventilatiesysteem, dat behoorlijk kon zoemen. Gelukkig was dat niet van al te lange duur.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 29, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Mercure Hotel Zwolle : Top!

Posted Jan 28, 2015 on Hotels.com
Het Mercure Hotel Zwolle ligt vlakbij de A28- met de auto is het gemakkelijk te bereiken - en een half uurtje lopen van het station. De ontvangst om kwart over één 's middags was erg prettig. Meteen werd er van alles geregeld, zodat we twee uur eerder konden inchecken en naar de kamer mochten gaan. Die was prima, schoon en voorzien van alle gemakken. Het ontbijt de volgende morgen was perfect: vers geperst sap, dat door de dames werd geserveerd, evenals de koffie en de thee. Alle etenswaren stonden prachtig uitgestald. Er was een grote verscheidenheid. Geweldig! Tot slot wil ik niet onvermeld laten dat ons verblijf mede door het vriendelijke personeel heel plezierig was.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Frodefrom Norway

Kjempebra

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Kjempehotell, rene rom, god mat og bra personell