Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
87% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good for a 1-night stay

Posted Mar 20, 2015 on Hotels
Hotel service was good. The room is small and there is no thermostat to adjust the temperature of the room. Walking distance to a McDonalds but that's about it in the area.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 20, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Per from Göteborg

Helt ok hotell utanför stan

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Helt ok hotell utanför Deventer. Rekommenderas främst till affärsresenärer,
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Jan 3, 2015 on Hotels
Prima hotel, nette kamers, zeer goed ontbijt
3 out of 5
by A verified traveler from amsterdam

2 soorten kamers!

Posted Oct 29, 2014
Pros: personeel, entree
Cons: geen oude kamers aanbieden.
Location: prima hotel voor zakenlui, doorreis of als je even buiten het centrum wilt zitten
Bij aankomst in onze kamer troffen we vitrage met een grote winkelhaak, een tv uit de jaren 80 met een dikke beeldbuis en die niet werkte, vlekken op het beddengoed. De kamer die ik via internet had geboekt kwam in de verste verte niet in de buurt. Gelukkig was het personeel zeer vriendelijk en heeft ons om geboekt naar een gerenoveerde kamer. Dit gaf een heel ander beeld. De entree en restaurant zijn prachtig mooi verbouwd. De niet gerenoveerde kamers zijn echt niet van deze tijd en maken dat ons beeld niet positief is. Oude kamers kan echt niet.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nicolette from Coevorden

Goed hotel aan de rand van Deventer.

Posted Oct 18, 2014 on Hotels
Mooi hotel, je ziet er van de buitenkant niet aan af, maar binnen is het super mooi. Vriendelijke bediening, mooie kamers en goed eten.
3 out of 5
Recommended
by van vliet from Deventer

kamer vrij klein en personeel ongeintresseerd

Posted Oct 17, 2014 on Hotels
Mijn verblijf was al niet geweldig o.a. door het feit dat als je een koud voorgerecht besteld en er bijna niemand in t restaurant zit hier een half uur op moet wachten. Tevens ben ik een paar schoenen vergeten en heb hier al 5 keer contact over gehad maar blijkbaar vindt men het behouden van nieuwe klanten niet nodig. Helaas heb ik nog 2 overnachtingen geboekt en kan ik daar niet onderuit. Het personeel is laks en zit er alleen om hun salaris te krijgen blijkbaar.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

8

Posted Oct 8, 2014 on Hotels
Bijna alles was goed. Jammer dat de kamers niet voorzien zijn van een Airco. In de herfst en winter kun je de ramen makkeĺijk openzetten voor ventilatie maar in de zomer zou het dan te warm zijn.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Belgium Gabber

Ground zero

Posted Sep 2, 2014 on Hotels
Hôtel sympa, bonne emplacement. Grand parking sous surveillance de la Police ;-) . Station essence à proximité.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lars from Morud

Fint hotel, mindre god beliggenhed

Posted Jul 29, 2014 on Hotels
Vi overnattede een nat og var meget tilfredse med opholdet. Beliggenheden i forhold til Deventer by er dog mindre god.