Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Chicago

Sandton Pillows did not disappoint!

Posted Oct 8, 2014
Pros: It was warm, charming, clean, had modern amenities, wonderful bed and the staff were friendly; we especially liked the receptionist with the ponytail!
Cons: Give your guests complimentary coffee throughout the day!
Location: Lovely shopping district set in a beautiful park with a castle and old cathedral. We were charmed by the town, even though the weather was not good.
The receptionist at the desk (pretty blonde pony-tailed gal) was so kind and friendly and made us feel welcomed and special - she deserves a raise!!! Our room was lovely and everything was so clean and inviting - the bed was wonderful! The only change I would make is to give guests complimentary coffee when they return to the hotel from a day of site=seeing instead of charging them for a cup. Btw, the pony-tailed receptionist did give us a free cup of coffee on our first day when another employee tried to charge us - we were so grateful to her; I know it's a small thing but this goes a long way with a guest. Much cheaper hotels give complimentary coffee to their guests. I hope this suggestion is something you will think about changing in your lovely hotel!:) I'd give this hotel a 5 for excellent if they do!:)
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Goed hoter om centrum van Zwolle te bezoeken

Posted Aug 31, 2014
Cons: De ramen van de kamer konden niet open. Daardoor werd het te warm in de kamer.
Location: Eten bij Librijes zusje. Een geweldige ervaring.
Geen opmerkingen te maken. Gewoon een goed hotel. Als ik m nog 1keer terug krijg omdat ik hier niet genoeg invul, stop ik met beoordelen
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom United Kingdom

Convenience to the Train station excellent

Posted Aug 28, 2014
Pros: The building, furnishing and service
Cons: The Cleaning requires a lot of improvement
Location: The location logistically for getting around using the train was fantastic
The building and furnishings were excellent, but unfortunately the cleaning left a lot to be desired. The floor required a thorough cleaning - Get that right and the ratings will increase
2 out of 5
Recommended
by Corinne van den Bergfrom Zwolle

kuil in bed en fout op factuur

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Ik heb €105 moeten betalen voor 2 pers.kamer incl ontbijt maar kreeg bij weggaan een factuur met daarop de prijs van € 76,24 voor hetzelfde arrangement. Toen ik daar naar vroeg werd ik terug verwezen naar de boekingssite en het hotel nam geen enkele verantwoording voor de 'fout' op de factuur. Ik kreeg enkel een verhaal dat zij bovenstaand bedrag ontvangen van de boekinssite. Ik had op de site van het hotel zelf ook gekeken, maar daar is geen enkele kamer te vinden voor € 76, 24 incl ontbijt. Ik moest het maar opnemen meet de boekingssite en ik had het bedrag van €76,24 helemaal niet mogen zien?! Ik heb dus €30 euro meer betaald dan had gehoeven, dat is wel een heel ruime boekingsprovisie!!Ook het melk- en glutenvrije ontbijt was enigszins treurig. Ik had er naar gevraagd of het mogelijk was. Ik zou daar maandag over teruggebeld worden, dat werd uiteindelijk dinsdagmiddag en ik werd geadviseerd om toch vooral mijn eigen ontbijtspullen mee te nemen want ze wisten nog niet of het brood melkvrij zou zijn. Het ontbijt zelf bestond uit 2 keiharde croissantjes, 2 kokosmakronen, 2 pennywafels, 1 bakje droge cornflakes en een pakje gezouten crackertjes. Van de vleeswaren wisten ze de ingrediënten niet? Er was dus geen brood en voor de cornflakes geen soya yoghurt of soyamelk. Ik vind het voor een hotel van dit kaliber echt schandalig dat ze niet adequaat een passend ontbijt kunnen regelen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Utrecht

Leuk kleinschalig hotel op loopafstand van centrum

Posted Jul 22, 2014
Pros: zie hierboven
Cons: Aanbiedingen inclusief ontbijt geven. De prijs van het ontbijt is NERGENS te vinden en komt qua hoogte (19.50 euro pp.) erg hoog uit!!!
Location: zie eerder
Prima hotel, goede locatie tussen station en binnenstad, rustig gelegen Comfortabel, stijlvol ingericht
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by GNfrom London

Excellent location close to train station

Posted Jun 26, 2014 on Hotels.com
I have stayed at this hotel many times for business and is the perfect location near to Zwolle train station. Literally 30 seconds walk. The service is good and rooms are clean and very home like feel. On off season they do tend to close the restaurant early at 20:00 but food is excellent and actually on my last visit they kept the kitchen open a little later which was very nice.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by GSfrom Amersfoort

Prima locatie

Posted May 27, 2014
Pros: Mooie. lichte kamer. Uitstekende bedden. Zeer vriendelijk ontbijtpersoneel. Uitstekend ontbijt, hoewel niet goedkoop.
Cons: Receptie is bij aankomst slecht te vinden (om de hoek, uit het zicht). Ramen kunnen niet open. Uitcheck-tijd 11 uur is vroeg voor een zondag
Location: Prima locatie ten opzichte van binnenstad, museum De Fundatie poppodium Hedon en station.
Op 24/05/2014 een overnachting in hotel Sandton in Zwolle. Bij aankomst even onduidelijk of we bij het goede adres waren, want in plaats van 'Sandton' blijkt het hotel 'Pillows' te heten, onderdeel van de Sandton-groep. Goede uitleg gekregen over wat waar te vinden is in de stad. Ook prettig dat we bagage konden stallen, zowel bij aankomst als op dag van vertrek. Dit is een prima hotel voor kort verblijf.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by hensenfrom Moskou

Goed hotel, warme kamer

Posted May 13, 2014 on Hotels.com
Prima hotel op goede centrale locatie. Tegenvaller was de kamer zonder airconditioning en zonder de mogelijkheid de ramen te openen. Dus geen frisse lucht en kamer veel te warm en daardoor slecht geslapen.
5 out of 5
Recommended
by Larsfrom Roskilde

rigtig god service

Posted Apr 29, 2014 on Hotels.com
Rigtig flot hotel lige udenfor den flotte gamle bydel.