Ratings based on 438 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
88% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.7 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom ATLANTA

Old charming

Posted Mar 25, 2015
Pros: see above
Cons: see above
Location: see above
Pros :Charming, nice location,nice breakfast, free parking,nice staff. Cons: small uncomfortable rooms. need some upgrading here and there.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Per-Olof

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
by A verified traveler

Kom ANT fel årstid saknar bar bl.a.

Posted Dec 14, 2014
Som ovan Ett medelbra hotell som sett sina bästa dagar men reserverar för fel årstid
2 out of 5
Recommended
for Families
by Annafrom Sollentuna

Ostädat och dåligt skick

Posted Nov 29, 2014 on Hotels.com
Duschen trasig och slangen sprutade åt alla håll. En gammal champagne flaska samt glas var kvar från tidigare gäster. En glödlampa trasig i en lampa. Både toaletthållaren och servettställ var lösa så de fick jag i min hand.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

A "disaster hotel"

Posted Nov 22, 2014 on Hotels.com
The room SMELLED terribly and was very cold a not cleaned. Everywhere, in every corner of the hotel there was dust and dirt. Staff treated us very unprofessionally and didn't seem to care for there guests. Dinner was way too expensive and it felt like the food had been prepared in a microwave. Even the breakfast felt "old" and coffee burned. Regarding the amount of money we put in staying in this 4 star hotel, or expectations where not responded..at all.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Robertfrom Stockholm

Med stora förväntningar.....

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Hotellet har sett sina bästa dagar. Behövs ett rejält lyft för att återta sin forna status. Ingen bar eller restaurang, ett begränsat utbud av öl cider och vin i receptionen och en sorts chips. Vi beställde en kopp te varvid portieren gick in på toaletten och hämtade vatten för att värma. Trevlig frukost med bra standard, rent och snyggt men väldigt slitet.Härlig omgivning.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Lite småstrul

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Stället hade lite otur, kocken hade råkat ut för en olycka så det gick inte att få någon mat. Dessutom lite kallt både i rummen och i övriga utrymmen. Mycket fin omgivning.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Öde

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Ingen mat på hotellet. Kallt på rummet. Men det var en bra frukost.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by OlafH

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Tiinafrom Motala

Missnöjd gäst

Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
Vi hade sett fram emot en trevlig vistelse på hotellet med god mat och spa. När vi anlände frågade vi direkt om någon bra restaurang i närheten. Receptionisten kunde ej ge något svar varken om vi kunde äta på hotellet eller någon restaurang i närheten. Vi letade själva upp en restaurang. Då vi visste att spa avdelningen inte var öppet så sent skyndade vi oss tillbaka för att relaxa på spa avdelningen vilket görs mycket reklam för och var orsaken att vi valde detta hotell. När vi frågade om vi kunde få gå ner och bada ifrågasatte receptionisten om vi verkligen ville bada eftersom det bara var 1,5 h kvar. Självklart sade vi och hon skulle dra avgiften från betalkortet. När vi väl kom ner till spa avdelningen fanns varken personal, handdukar och dessutom var inte bastun på. Det fanns inte heller inget att köpa i form av kalla drycker etc. Det kändes helt stängt Receptionisten hade informerat oss om att det skulle finnas handdukar på avdelningen. Vi gick tillbaka till reception och sade att hon får returnera avgiften för det gick inte att utnyttja spa avdelningen, då vi får till svar att det har varit bröllop och då kan det bli så här. Blev otroligt besvikna på att ha betalt hotellet för att kunna njuta av relax och god mat. Med den erfarenheten kan vi tyvärr inte rekommendera detta hotell. I annonserna brukar det stå ganska mycket om hotellets fina spa. Vilket spa?