Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
93% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.6 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
by Herr & Fru Svensson from Jönköping

Vandrarhem?

Posted Aug 7, 2013 on Hotels
Högt pris för ett hotell i "vandrarhemsklass" och en så pass oengagerad personal att de ej märktes. Utlovad wifi fanns ej på alla rum. Hotellets kvällsrestaurang var jättebra, god mat och trevlig personal.
4 out of 5
Recommended
by Thorvald from Bra

Bra service

Posted Jul 28, 2013 on Hotels
Fick det boende jag hade tänkt mej.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Jul 28, 2013 on Hotels
Vi hade bokat ett standardrum. Mycket små rum. Kändes som enkelrum som tillfälligt gjorts om till dubbelrum. Fanns t.ex en stol i rummet, en krok på toaletten. Skulle finnas skrivbord på varje rum, fanns ej, och inte ens ett vanligt bord. Hela inredningen förutom sängarna var en stol och ett litet bord som TV:n stod på. Skulle vara gratis Wifi på varje rum, fanns ej i vårt rum. När jag pratade med personalen att jag inte var nöjd och att rummet inte motsvarade förväntningarna så blev jag inte trevligt bemött och hänvisad till annat hotel om jag ej var nöjd.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 22, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ole from Ballerup

Hyggeligt hotel ringe bad,

Posted Jul 1, 2013 on Hotels
Som sæsvanligt i et dejligt ophold i skønne omgivelser. Havde denne gang et standardværelse og man får hvad man betaler for småt men godt. Dog er badeværelset under dagens standard af de gamle type hvor der kun er samme hane til brus og vask - resultat hele rummet inkl toiletpapir er vådt efter bad.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Petersen from Roskilde

skøn havudsigt men - spis ude

Posted Jun 25, 2013 on Hotels
Vi havde et skønt værelse, selv badeværelset havde havudsigt. Menukortet inspirerede os til at spise i restaurant Rosenhaven på hotellet. Vi kunne ikke sidde ude, til trods for navnet ,det var en skøn aften der var masser af tomme borde udenfor - og vi hvad jo bestilt bord ! Men fik af vide at så måtte vi vente længere på maden! (Vi valgt klogt at sidde inde der gik næsten en time mellem foret og hovedret.) Menukortet levede ikke op til det skrevne ord- men en økologisk vin overraskede posetivt. morgenmaden, skulle jeg have sprunget over - og spist i byen !
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Nils S from Skåne

Fin utsikt

Posted May 23, 2013 on Hotels
Vi bytte till ett rum med utsikt mot havet. Tyvärr fick vi fel prisuppgift för bytet. Restaurangens service var mycket dålig, vilket påtalades för hotellets receptionspersonal. Dammråttor under sängarna drar ner betyget.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler from Winsen/Luhe

Servicequalität unter Durchschnitt

Posted May 21, 2013 on Hotels
Rezeption meist geschlossen- Frühstücksbüffet unter Durchschnitt - wenn etwas nicht mehr vorhanden war, wurde erst nach Aufforderung nachgelegt, wie z.B. Teller, Wasser für Tee, Zitrone für Tee nicht lieferbar, geringe Brot- und Wurstauswahl. Nur eine, die gleiche Sorte Käse (minderer Qualität) die ganze Woche. - Zimmer sehr eng, musste von hinten ins Bett steigen, weil es fast direkt an der Wand steht (kein Nachtschrank möglich). Bad renovierungsbedürftig. Kartenbezahlung veraltet und eingeschränkt - funktioniert nicht mit EC-Karte und V-Pay, Zahlung mit der Visa Kreditkarte nur mit PIN Eingabe möglich.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

utmärkt läge

Posted May 6, 2013 on Hotels
Hotell med utmärkt läge och havsutsikt -den verkliga fördelen. Litet rum där det var svårt att komma fram.En sänglampa ur skick. Vid frukostbuffen fattades smör,sylt eller marmelad,någon form av vitt bröd , vetebröd eller mjuk kaka . Det fanns ägg men ingen sill som brukar ingå i en skandinavisk frukost.Skink- och ostskivorna var översållade med olja och vitlök .
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 4, 2012 on Hotels