Ratings based on 40 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
100% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Björnfrom Jönköping

Bra trots fallfärdig!

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
bra hotell trots att byggnaden såg fallfärdig ut! Rummen bekväma! Kan mycket väl tänka mig att bo här fler gånger!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Annettefrom Sydney

Clean, comfortable budget accomodation.

Posted Dec 8, 2014 on Hotels.com
Clean, comfortable, bus stop right outside number 513 to Central station. Takes about 15 minutes, runs twice an hour.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Vandrarhem en bit bort

Posted Nov 14, 2014 on Hotels.com
Jag bodde en natt och det var helt okej. Vandrarhemskänsla med trevlig personal. Rummet var fint, men det ligger en bit bort från centrum, bortom en motorväg.
1 out of 5
Recommended
by Miafrom Skåne

Skitigt

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Såg fint ut på bilderna men toaletterna var så skitiga att man var rädd att bli smittad av någon allvarligare sjukdom om man vidrörde något! Å sen duscharna... Gick inte att få lagom temperatur på vattnet, det kallaste brände man sej på och det var lika skitigt där. Hafsigt renoverat dör sladdarna hängde överallt, extremt liten tv som hängde för högt upp på väggen lite tilltad uppåt!? Vi va inte sås unga på frukosten, så åkte snabbt hem. Tyvärr besöker vi aldrig det stället igen....
2 out of 5
Recommended
for Couples
by tobsefrom Stuttgart

Urlaub in Schweden

Posted Sep 7, 2014 on Hotels.com
Die Zimmer waren sehr klein. Das Frühstück wart für 60 Kronen zu teuer. Die Küche sah aus wie ein Schweinestall. Da will niemand was essen. Die WCs und die Bäder werden auch nur sehr sparsam geputzt.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom åhus

Nära till Göteborg om man har bil.

Posted Sep 1, 2014
Väldigt fint hotell, det enda som var dåligt var att det inte var särskilt städat, hittade en rutten banan bit under sängen tillsammans med chokladpapper.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Bodø

Godt alternativ for byferie i Gøteborg

Posted Aug 4, 2014
Pros: Fin plassering i et rolig område, gode kommunikasjoner. Gode muligheter for eget opplegg med mat for de som ønsker det.
Location: Fikk dessverre ikke sett så mye på andre muligheter siden oppholdet ble kort og vi var opptatt med GC!
Vi bodde en natt i forbindelse med deltakelse i Gothia Cup 2014, og skulle gjerne vært lenger, men måtte finne alternativer siden kapasiteten var booket på forhånd. Fin beliggenhet og gode kommunikasjoner til sentrum og øvrige aktiviteter.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Göteborgaren

This traveler left a rating score only Posted May 8, 2014 on Hotels.com