Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Neu-Ulm, Bayern

Kleines Hotel mit freundlichem Personal.

Posted Mar 29, 2015
Pros: Frühstück, ruhige Lage
Das Hotel liegt zwar an einer Bahnstrecke, aber mein Zimmer war sehr ruhig. Das Hotel ist sauber. Die Zimmer sind kleine aber zweckmäßig. Mir war die Matratze zu weich. Das Frühstücksbuffet ist gut, man sollte nur nicht zu spät kommen. Preis / Leistung ist OK.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Sven

This traveler left a rating score only Posted Jan 20, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christian

This traveler left a rating score only Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Louisefrom Kbh S

Kedeligt.....

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Hyggelig græsk restaurant ved siden af hotellet. Hotellet ligger meget øde. Støj fra gennemkørende tog, var ikke generende. Hotellet har gratis Wifi på værelset. Men desværre kun for 1 bruger pr. værelse. Morgenmadsbuffet var kedelig.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Helt greit hotell

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Resepsjonen er åpen kun mellom 14 og 21. Frokost slutter kl 09, det er i tidligste laget, syntes vi. Gratis internett-tilgang gjelder kun 1 mobil/pc, så hvis man er to må man kjøpe ekstra tilgang for 5 euro pr stk. Og det må betales kontant(!). Rommet var litt slitt, men helt ok. Helt greit hotell for én natt, men jeg kommer neppe tilbake hit.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Hals, DK

Et ok hotel til gennemrejse

Posted Sep 16, 2014
Pros: Det lå centralt, der var et par hyggelige restauranter i nærheden ( få hundrede meter).
Vi ankom lidt sent og efter indskrivningen og udlevere. Af nøgleord til værelse, som var ganske udmærket. Næste morgen var der et dejligt morgenbord med et righoldigt udvalg. Værtinden lavede scramleæg til os, det var dejligt. Et godt sted for en gennemrejse...
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ullafrom Danmark

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
God modtagelse i receptionen. Positiv indstilling til hund. En overraskende interessant natur tæt på hotellet. Kun en overnatning, men bestemt et sted vi kan tænke os at besøge i flere dage. Rimelig prisniveau.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hmfrom Ffm

Tolle Lage

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
Sehr zufrieden
3 out of 5
Recommended
for Families
by милаfrom Россия

дом в деревне

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Деревенский отель, ничего примечательного, простой и безвкусный, Стоит на дороге, в 50 метрах Железно-.Дорожный переезд, где ходят скоростные поезда, довольно шумно.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com