Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.7 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by JPR from Minnesota

Great night in a great place

Posted Sep 7, 2014 on Hotels
We had a wonderful night at this unique location. Great atmosphere and great food!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Aug 13, 2014 on Hotels
Très bonne cuisine pour la Norvège. Magnifique région (parc Rondale) et accès facile depuis l'hôtel pour le parc.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Petter Emil G from Risør

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
Hyggelig betjening. Fin beliggenhet med utsikt mot Rondane. Avstressende en natts opphold på langtur. Avstikkeren fra E6 med mange hårnålsvinger opp mot Høvringen en opplevelse i seg selv. Kommer gjerne igjen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Super service, rent og ordentlig, flott turterreng

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
Kommer svært gjerne tilbake for å gå turer i fjellet :-)
5 out of 5
Recommended
by Reidun Torp from Topp

Fantastisk utgångspunkt for tur i Rondane

Posted Jul 31, 2014 on Hotels
Høvringen Fjellstue har en fantastisk beliggenhet! Fjellstua har personlig preg og er slik vi vil ha det når vi drar til fjells. Maten er autentisk, kortreist og utmerket. Alt lages i kjøkkenet, ikke noe juks her, så hvis man vil tilbake til opprinnelig norsk mat er dette stedet!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Per Karlsen from Oslo

God mat og service

Posted Jul 31, 2014 on Hotels
Helt greit, var vel varmt på rommet så hadde problemer med å sove. Maten var kjempegod, spesielt laksen var enormt god, men prisen var vel høyt. Kunne tenkt meg å trene, men treningsrommet var stengt av så det var et minus. Ellers et helt ok opphold.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by Svein M. from Haugesund

Utrolig opplevelse

Posted Jul 24, 2014 on Hotels
Storartet på alle måter. Tenk hvilket naturscenario, og tenk å oppleve 25 grader med fullstendig vindstille 1000 moh!, Utmerket service og koselig betjening og ledelse, og hvilken lekker buffet vi fikk nyte av!
5 out of 5
Recommended
for Families
by KGT

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jan from Swe

Ligger på 1000 m höjd

Posted Jul 22, 2014 on Hotels
Vi var på genomresa men hann med några timmar i det fantastiska fjällområde som mger hotellet. Enda negativa var att inget vegetariskt alternativ fanns vid middagen. Bra frukost.