Ratings based on 56 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Gedatteerd hotel

Posted Jul 31, 2015
Pros: Niets. Zoals gezegd erg gedatteerde inrichting, donker en ouderwets.
Cons: Gehele makeover. Frisse kleuren in de kamer. Badkamer renoveren, een fohn is ook geen overbodige luxe.
Location: Je kunt er een lekkere wandeling maken.
Ongeinteresserde receptioniste. Bij binnenkomst van de kamer roken wij meteen dat er gerookt was. Wij hebben dit gemeld aan de receptioniste en zij zei doodleuk: jullie blijven maar een nacht. Ja en? Het is een niet rokers hotel! We kregen na veel morren een andere kamer. De receptioniste moest het opklapbed in de nieuwe kamer plaatsen, daar had ze duidelijk geen zin in en wist ook niet goed hoe het moest. S avonds hebben wij nog iets gedronken in de lobby en ook hier zat de recetioniste er erg ongeinteresseerd bij. Verveeld zat ze de hele tijd met haar haren in haar mond:-(
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Frankenthal

Sehr hübsches Hotel direkt an der Autobahn!

Posted Mar 27, 2015
Pros: Freundlichkeit der Serviceteams rund um die Uhr!
Cons: Das Essen! :-)
Location: Direkt an der Autobahn am Schatberg!
Wir (10P) aus Deutschland, waren rundherum sehr zufrieden. Auch das Preis Leistungsverhältnis ist in Ordnung!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Marburg/L.

Hübsches Hotel mit Restaurant in sehr guter Lage!

Posted Mar 27, 2015
Pros: Sehr gute Lage, kurz hinter der Grenze!
Location: Hotel liegt direkt an der Autobahnausfahrt und am Erlebnispark Schatberg!
Wir (10P) aus Deutschland, waren rundherum sehr zufrieden. Auch das Preis Leistungsverhältnis ist in Ordnung!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Für diesen Preis absolut Ok

Posted Jan 25, 2015
Pros: Unkompliziert..Sauberkeit..Ausstattung..Preis!
Cons: Frühstückspreise senken!
Location: Nicht weit von Venlo.. Ein bekanntes Spielkasino in direkter nähe
Zimmer, Service, Sauberkeit, Ausstattung auf jeden fall Ok.. Frühstück mit 14EUR pro Person und Tag absolut überteuert!! (Nebenan ist Mc D.:)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from London

Convenient location, great price.

Posted Jan 5, 2015
Pros: Staff, price, size of the room, free parking and pet friendly.
Cons: The selection at breakfast is quite mediocre.
This was the second time we stayed at this hotel. The overall experienced is great if you consider the price and size of the rooms. We choose this hotel as it is a perfect distance for our travel plans and it accepts pets. Plus free parking.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Chris from Ijzendijke

Prima hotel , wel verouderd

Posted Dec 28, 2014 on Hotels
Prima hotel , maar het bed linnen was kapot . Ook maakte toilet een fluitend geluid , wat erg irritant was, verdween na enige tijd wel . De combi met het AC rest is oké .
4 out of 5
Recommended
by JZ from Konice

Slušná cena a výborná kvalita

Posted Sep 25, 2014 on Hotels
Pobyt byl v pohodě, hotel u dálnice, v podstatě mimo město, ale dobrá kvalita za dobrou cenu
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Optimale Anbindung und Nähe zur Autobahn

Posted Sep 23, 2014 on Hotels
das Hotel war für mich der perfekte Übernachtungsstop auf meiner Dienstreise um erholt die Fahrt am folgenden Tag fortzusetzen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Denhaag

Aardig personeel, jaren 70 hotel

Posted Sep 19, 2014
Pros: niks
Cons: gehele inrichting
Location: makkelijk te vinden
Ontvangst zeer goed behulpzaam kwam om 22,45 aan vroeg om een biertje leffe (alles was dicht )om 2245 ,stevige prijs maar kreeg hem nog wel inrichting niet meer van deze tijd geluids isolatie (buiten geluid )slecht goed bed en ontbijt
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2014 on Hotels