Ratings based on 65 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
94% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Amman

Very Expensive Room Service

Posted Jan 10, 2015
Pros: Sea View
Cons: Cleaning
Location: Sea , Restaurant
Some bad smell inside the hotel.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...................
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

idéalement situé pour les plongeurs !!

Posted Nov 16, 2014
Pros: La situation géographique dans la ville, la proximité de la mer, les chambres
Cons: Débarrassage trop rapide des assiettes lorsque l'ion a fini de manger ...
Location: plongée sous marine
Très bon séjour ... je reviendrais ... au Lido. Le personnel est fort agréable ... presque trop !
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom lomme

hôtel prés de la plage et de l'embarcadère

Posted Nov 16, 2014
Pros: le calme et la gentillesse du personnel
trés bien situé et au calme ;très bien situé pour rejoindre l'embarcadère ,proche des centres de plongées et des animations .
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Scott

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Tappernøje, Sjælland, Danmark

Skønt hotel.

Posted Sep 7, 2014
Alletiders sted, mad og personale. Hvad skal man sige bare super dejligt sted.
5 out of 5
Recommended
by Asgerfrom Ringsted, Denmark

Perfect for a good diving holiday

Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
Super. Everything OK. The jacuzi on the roof top is a good place to enloy a cold beer after a day with diving.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by kasperfrom danmark

alt er perfekt undtagen nogle små detaljer

Posted Jul 16, 2014 on Hotels.com
jeg har været med min kæreste på dette hotel i 14 overnatninger og kan kun sige at det er et fantastisk flot og dejligt hotel. servicen er døgnet rundt, perfekt gå afstand fra byen, pool og strand som begge er lækre, vores udsigt er udover byen og havet som er flot og dykning på selve hotellet. men nu tænker du selvfølgelig på de små detaljer som der står i emnet. vi havde kun morgenmad med i værelset og spiste aftensmad på restauranter uden for hotellet. en dag spiste vi på hotellet fordi jeg ikke var i super tilstand og ikke gad gå ud i byen for at spise. så vi så på værelset hvad prisen for aftensmad var. det var lidt dyrere for buffeten end det var at tage i byen men det gik jo nok for det var ikke meget. ok, tænkte vi og gik ned og fik lidt af spise og en sodavand til maden. da vi fik regningen havde de bare ikke lige nævnt det som vi senere fandt ud af stod med småt på priskortet i værelset. der røg nemlig en del procenter oveni i, såsom sales tax, service tax og en mere som jeg ikke kan huske hvad hedder. så det endte med at vi betalte den tredobbelt pris af hvad vi gjorde i byen pr. person. og det skal lige siges at buffeten ikke er særlig stor så morgenmad er heller ikke så selektiv som jeg havde håbet. men de undskyldte meget og vi havde bare ikke set det. men igen, det er små ting som hvor de fleste bliver vejet op i service, udsigt, renlighed og andre dejlige ting. så vil klart anbefale hotellet til par og andre som bare nyder et dejligt og roligt hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by paulafrom haywards heatg

Great position, great hotel!!

Posted Apr 20, 2014
Super hotel in a fab position. Rooms are a good size with a lovely sized balcony to chill out on! Hotel staff are super friendly and nothing is too much for them. We stayed b&b.. Breakfast was good, looking over the bay. We went for a diving break-and the central position of this hotel was perfect!! Only down side was the noise that travelled over the bay at night-but the ac can drown it out!! All rooms have a sea view.
5 out of 5
Recommended
for Families
by BOB10150from CV9 3QU

LOVELY HOLIDAY

Posted Mar 7, 2014 on Hotels.com
GREAT HOLIDAY AT THE LIDO . ALL STAFF VERY FRIENDLY AND NOTHING SEEMED TOO MUCH TROUBLE.MAKRAM AT THE POOL WAS EXCELLENT HE COULDNT DO ENOUGH FOR YOU. LOVELY POSITION WITH MOST OF THE ROOMS HAVING SEA VIEW. WE WOULD MOST CERTAINLY RETURN
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by lynfrom london

Posted Jan 20, 2014
Amazing! Really friendly staff also