Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
87% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.8 Room comfort
2.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nedafrom Stockholm

...

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Prisvärt B&B, vi stannade ett stort gäng på 8 personer i två nätter. Värden var hjälpsam och tillmötesgående. Väldigt unikt hus, gammalt men charmigt.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Enkelt alternativ

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
Greit alternativ hvis du kun er ute etter en overnatting med frokost. Frokosten var noe forsinket den ene dagen, men ellers var alt ok. Rent og ryddig.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Larsfrom Lerberget

Stenliden

Posted May 12, 2014
Stenliden var en trevlig upplevelse. Man bor i ett gammalt hus från förra sekelskiftet som har tillhört bomullsspinneriet och fungerat som samlingsplats för de anställda. Huset kompletteras efterhand med nya rum för uthyrning. Jag kan varmt rekommendera stället som ligger på bekvämt avstånd till Trollhättans centrum.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Prisvärt

Posted Oct 21, 2013 on Hotels.com
Bra service men attans kallt på rummet......
Comment from Hotel Management
Sep 13, 2014 by Ledningen, Hotel Management
Be gärna om ett extra element vid ditt nästa besök så ordnar vi det. Välkommen tillbaka!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Stålefrom Hamar

Interessant B & B med særpreg

Posted Sep 17, 2013 on Hotels.com
Stedt ble bygd for å gi mulighet for utdanning og sosiale treff for arbeiderne på et stort spinneri i Sjuntorp. Hyggelig betjening og ok opphold, selv om huset er ganske slitent.
1 out of 5
Recommended
by A Rasmussenfrom Odense

Hold jer væk.

Posted Sep 12, 2013 on Hotels.com
Vi stod 30 min og ventede på at nogen skulle dukke op. I den tid kunne vi kigge ind af vinduerne, (de steder hvor de ikke var for beskidte) vi kunne se at spindelvævet i køkkenet nåede helt ned til skåle og madbeholdere.Hotellet fremstår som en uorganiseret byggeplads, der for længe siden er gået i stå. Da ejerne endelig dukkede op gik vi med ind. I indgangen blev vi mødt af snavs overalt og på gulvet lå beskidt vasketøj frit fremme, der lugtede indelukket og fugtigt. Vi valgte at forlade stedet igen. Kørte istædet til hotel Trollhættan og fik et fint, centralt beliggende værelse, som oven i købet var billigere. Hold jer fra Stenliden. Vi fatter ikke at hotels.com vil have så usselt et sted på deres hjemmeside
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2013 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2013 on Hotels.com