Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Fredrikstad

Fin beliggenhet

Posted Jul 27, 2015
5 minutter i bil til sommarland og 2 minutter til sentrum i Skara.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 22, 2015
Allt har gått bra, som förväntat. Vi tog grillbuffé på kvällen och det var lite väl få saker som man kunde få välja. Men frukosten var bättre, otroligt gott hemmagjord mangokompott och olika sorters tillbehör till fil/yoghurt. Rummet var rymligt för 1 vuxen + 3 barn. Plus för kaffe (decaf kaffe) och te i rummet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Daniel from Linköping

Fint hotell med läge vid motorvägen.

Posted May 4, 2015 on Hotels
Fin frukost med det mesta man behöver för en bra start på dagen. Området är väl inte det bästa men det ligger ju bra till om man är på genomresa vilket vi var, dock är omgivningen rätt tråkig. Gemensam bastu och en liten gymdel. Är man intresserad av konst kan man vila ögonen i deras konsthall med mycket sevärd konst. Skicket och servicen är väldigt bra. Rent och fräscht! Vi bodde högst upp i ett "hörnrum", så vi märkte inte om det var lyhört eller inte.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Björn from Härnösand

sådär

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Dåöigt städat under sängen. Ena sängen var dessutom i dåligt skick. Allmänna utrymmen rena och fräscha.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint overnatningshotel

Posted Apr 20, 2015 on Hotels
Fint hotel til overnatning på rejsen
5 out of 5
Recommended
for Families
by Judith from Stockholm

Bra service

Posted Apr 12, 2015 on Hotels
Bra service. Vi var här för att se tranorna i Hornborgasjön, bra bonus med konstutställning som finns på hotellet. Rummet var fint och rent och tyst. Frukost buffén gott. Vi var nöjda med vistelsen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Staffan from Värmdö

Bra utgångspunkt

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Mycket bra frukost och trevlig personal. Gymmet var OK, men maskinerna kunde vara ngt bättre. Bra bastu.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 31, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Bo from Stockholm

Mycket bra normalhotel

Posted Mar 28, 2015 on Hotels
Tryggt standardhotell med extra plus för maten (såväl frukost som middag) och en genomtrevlig personal över hela linjen. Som xtra plus-en permanentutställning med många Zorn och Liljefors !!! Perfekt hotell för Trandans och Kinnekulle-kultur..
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by magnus from Malmö

Bra hotell, men usel säng

Posted Mar 19, 2015 on Hotels
Helt ok men sängen var superdålig, sämta sängen på länge då jag reser mycket.