Ratings based on 245 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ellen

This traveler left a rating score only Posted Dec 19, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Nilsfrom söderhamn

en hjulig resa

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Var i Stockholm för att träffa barn och barnbarn. Julklappar + julbord som avnjöts
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mycket fint hotell nära shopping center och T-bana

Posted Nov 7, 2014
Kanon fint hotell som har utmärkt service och fin frukostbuffe. Hotellet har nära till mycket. Kommer absolut besöka detta hotell igen. Rekommenderar det starkt
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Karin Quistfrom Hillerød

Ganske udmærket

Posted Oct 25, 2014 on Hotels.com
Vi har nu 2 gange boet på dette hotel. Det ligger fortrinligt, når man som os har brugt det som transit inden færgerejse til åland. Der er fine parkeringsforhold, ro og et ganske udmærket køkken. Kan godt anbefales.
3 out of 5
Recommended
by YBMfrom Skellefteå

Sköna sängar

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Lite slitet hotell men trevlig personal. Bra frukost och skön säng med sköna kuddar. Saknar vattenkokare på rummet. Fanns inte heller minibar men den brukar jag sällan nytta. Inte helt lätt att hitta hotellet eftersom GPS:en visade att man skulle gå rakt genom köpcentrat som var stängt när jag kom.
4 out of 5
Recommended
by Helena

This traveler left a rating score only Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Toivo Persson-Travessetfrom Malmö

Ren övernattning och inget annat

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Hotell Prince Philip är ett ställe för den som vill övernatta enkelt och effektivt utan att krångla in i stan. Stort plus för fri parkering på ett låst område. Att lämna hotellet för att äta är knappt lönt. Skärholemns centrum ligger närmast. Där stänger allt 20:00 förutom något enklare hak. Stanna på hotellet! Rummen andas 90 tal och går på sista versen. Trevligt bemötande från personalen . Positivt att städpersonalen bemödade sig att hälsa med ett leende. På det hela taget fullt godtagbart för en enklare övernattning i tjänsten. Inget för turisten.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A-C Johanssonfrom Lidköping

Bra mellanklasshotell

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Bra service och god frukost. Gymet kunde varit lite större. Saknade kyl och vattenkokare på rummet.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Hotellets läge är bra. Lätt att hitta från motorvägen. God frukost och bra rum. Aningen trånga toaletter bara. Sängen var stor och bra
4 out of 5
Recommended
by Tomasfrom den store

Smidigt nära E4

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
Ett hotell jag brukar välja när jag behöver stanna i området för affärsresor. Ligger smidigt nära E4an med gratis parkering och en för klassen mycket bra frukost. Är det god frukost och sova du är ute efter rekommenderas detta start, söker du nära till nöje välj ngt annat.