Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
89% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.9 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Tilburg

Ons verblijf in Skopje

Posted May 29, 2015
Pros: Authentiek, vriendelijke mensen.
Cons: Hoekje waar je informatie kunt vinden over Skopje en directe omgeving.
Location: Het centrum goed te bereiken en een bezoek aan de kloof aan te raden. Bezoek van een aantal kloosters en het grote kruis op de bergtop.
Prima hotel voor een paar dagen Skopje in een rustige wijk met toch wat eetgelegenheden. Het ontbijt stelde niet veel voor maar was goed. De kamers voor een paar nachten prima.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ida from Sweden

Bara plus poäng till hotell och personal

Posted Mar 13, 2015 on Hotels
Det var tredje gången jag besökte Skopje och bodde på samma hotell. Personal och service var perfekt. Lugnt område och nära till centrum. Jag kommer att boka samma hotell nästa gång jag reser till Skopje. Kan varmt rekommendera det.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tuula from Stockholm

Missnöje på hotell Ani

Posted Nov 2, 2014 on Hotels
Jag och min väninna var väldigt besvikna på hotell Ani. Frukosten var väldigt dålig. Det ingick endast 1 kopp kaffe. Vi fick betala extra av andra koppen. Det fanns varken duschdraperi eller duschvägg som gjorde att toaletten var helt blött efter att man hade duschat. Personalen, framförallt ägaren var väldigt otrevlig. Vi tog upp våran missnöje redan på andra dagen. Personalen sade att det står på hotellinfo hur frukosten är. Men det stämde absolut inte. Vi sade att vi ville byta hotell och varför. Det var OK enl killen som arbetade där " It is your choice " svarade han. Men det blev väldigt otrevlig stämning när vi tog upp bytet med ägaren på måndag. Han försökte genom hotelser och skridandet få oss betala för 3 nätter. Vi vägrade betala för 3 nätter. Vi var nästan de enda gäster där. Vi lyckades komma fram att vi betalar för 2 nätter. Han försökte få oss skriva vänligt i Trip advicer om hans hotell. Enl honom kan man inte få bättre frukost om man betalar så lite av hotellet. Men vi fick det på hotell Anja som ligger väldigt centralt. Personalen var väldigt vänlig där. Vi bodde på apartementos delen billigt, 35 euro/ natt för 2 personer ( billigare än Ani ). Vi kommer aldrig rekommendera någon att bo på hotell Ani. Men däremot rekommenderar vi varmt boka rum på Anja. Anja verkar vara i stort sett fullbokad hela tiden.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from b

Prima hotel op uitstekende locatie

Posted Oct 18, 2014
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geen luxe oid, maar gewoon een prima betaalbaar hotel op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Bijzonder aardig en behulpzaam personeel. 'Basic' kamers en een 'basic' ontbijt. Grootste nadeel: het water in de douches is niet echt warm te krijgen. Hoogstens lauw.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by levent from istanbul

fiyatına göre iyi

Posted Sep 26, 2014 on Hotels
Asansör yok, odalara merdiven ile çıkılıyır. Kahvaltı çok basit, içecekler kısıtlı. Televizyon küçücük. Ama yeri ve fiyatı mükemmel. Otopark da çok işimize yaradı.
5 out of 5
Recommended
by Ida from Sweden

Trevlig och hjälpsam personal

Posted Sep 25, 2014 on Hotels
Det var 2:a gången jag besökte Skopje och bodde på samma hotell. Läget och avståndet till centrum var perfekt gångavstånd. Även om det ligger ganska central var det ett lugnt område. Jag sov gott hela natten. Personalen är underbar och hjälpsam. Problem med varmvatten två kvällar annars har jag inget att klaga på. Kommer att boka samma hotell fler gånger.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by siyah civciv from Istanbul

Konumu mükemmel, fiyatı süper

Posted Sep 23, 2014 on Hotels
Otelin konumu cok iyi, hem merkeze cok yakin, hem de gurultuden uzak. Odalar biraz kucuk, tuvalet kucuk ama hersey yeterli ve temiz. Kahvalti cok mütevazi. Fiyatına göre iyi bir otel. Tavsiye ederim.
1 out of 5
Recommended
by BEE from Tütkiye

Kötü

Posted Aug 2, 2014 on Hotels
Resimlere bakarak karar vermeyin. Her şey kötü.
1 out of 5
Recommended
by BEE from Türkiye

Kötü

Posted Aug 2, 2014 on Hotels
Resimde göründüğü gibi değil. Her şey kötü.
1 out of 5
Recommended
by BEE from Türkiye

REZALET

Posted Jul 30, 2014 on Hotels
Yalnızca yatma ve uyuma beklentiniz var ise! Kalabilirsiniz. Kesinlikle önermiyorum. Her şey kötü. Resimde göründüğü gibi değil.