Ratings based on 170 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
95% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.1 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mikkelfrom Vejle

Super fint til prisen! God morgenmad.

Posted Feb 9, 2015 
Super fint værelse til prisen. Fint skrivebord hvis man skal arbejde. Fin morgenmad og god service.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint til en overnatning

Posted Jan 18, 2015 
Nydeligt, rent og roligt og absolut value for money - dog er morgenmaden alt for dyr set i forhold til kvaliteten.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tanjafrom Vojens

Vi kommer ikke igen.

Posted Jan 14, 2015 
Storebæltsbroen lukkede og vi skulle hurtigt finde et sted at overnatte, så vi gik på internettet. Bookingen gik fint. Vi fik et værelse ud mod motorvejen, det var som at sove lige op af den. Også selvom der var mindre trafik end normalt pga broen. Da vi tjekker ind er der ikke tømt skraldespand, og der er heller ikke støvsuget. Morgenmaden var ikke noget særligt, og den kom vi til at betale ekstra for. Det står med småt at det ikke er inkl. Sorry, men prisen burde være inkl., ellers skal det stå i selve teksten om hotellet. Skal man være der længere end vi var, så vil vi nok anbefale, at man får flere tv-kanaler end de få DR kan tilbyde. Nå ja, der står også i hotelteksten at der er gratis toiletartikler på badeværelset. Det var der ikke. Heldigvis manglede vi dem ikke. Nej, det er ikke et sted vi overnatter igen, heller ikke hvis broen skulle lukke en anden gang.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peder B.

This traveler left a rating score only Posted Jan 14, 2015 
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Eher Motel als Hotel

Posted Jan 8, 2015 
Personal sehr freundlich. Rezeption in Raststätte/Tankstelle. Hotel über den Hof, eher Motel, aber für eine Nacht ausreichend. Kostenloses WLan
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2015 
2 out of 5
by A verified travelerfrom København

Utrolig larm, ej stille hotel

Posted Jan 5, 2015
Utrolig larm fra motorvej og landevej, minder om et værelse fra et sygehus, badeværelse fra 70 erne. Fjernsynet kunne kun tage DR kanaler. Forsøgte at spørge i reception men personalet var kokken og servitricerne fra bistroen uden nogen for vidende. Ej 3 stjernet hotel værdi!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Zakariye

This traveler left a rating score only Posted Jan 3, 2015 
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Carl Christianfrom Ringkøbing

Rigtig fint hotel til en hurtig overnatning

Posted Dec 31, 2014 
Fint hotel til en hurtig overnatning, vi skulle til fest ret kort derfra og hotellet ligger meget centralt i forhold til motorvejen
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Gretafrom Hillerød

Glimrende sted.

Posted Dec 30, 2014 
Et - for os - praktisk hotel, der har præcis det, vi har brug for, og vi har overnattet her mange gange, når vi besøger vores venner, der bor tæt på. Her er rent og pænt og et dejligt personale, som vi ser til morgenkaffen. Denne gang savnede vi dog røræg, bacon og små pølser????