Ratings based on 190 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
98% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Norderstedt

Posted Jun 22, 2015
Pros: Freundliches Personal,Frühstück
Cons: Fön im Badezimmer,Matratzen
Angenehmes freundliches Personal und hervorragendes Frühstück genossen.Matratzen waren für uns leider viel zu weich und wir hätten uns einen Fön im Bad gewünscht.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Aldrig igen!

Posted Mar 26, 2015 on Hotels
Checkade ut efter 1 timme! Kallt och dragigt i rummen. Inte alls vad vi hade väntat oss.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from DK

god hotel

Posted Mar 22, 2015
Pros: det var ikke for stort men tilpas lille og hyggeligt
Location: den ligger godt ligger lige midt i så der ikke langt til fredericia eller Kolding hvor Koldinghus ligger
hotel fint, god service personale var der når vi havde brug for dem ,fin standard jeg vil anbefale det til andre, og vil gøre brug af det en anden gang
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjarne

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

En nat

Posted Feb 28, 2015 on Hotels
Helt ok til prisen
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Søren from Brønds

God til et motorvejs stop

Posted Feb 19, 2015 on Hotels
En hurtig overnatning...
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Kommer helt sikkert igen.

Posted Feb 12, 2015 on Hotels
God og praktisk beliggenhed. Værelset havde en god størrelse. Dagens ret i restauranten var helt i top.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Passar toppen för oss

Posted Feb 11, 2015 on Hotels
Perfekt när vi bor med våra två hundar på hotell. Vi återkommer år efter år.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jane from stenløse

meget fint

Posted Feb 9, 2015 on Hotels
Vores ophold var i forbindelse med hundeudstillin og der var en fin service overfor hundefOlket. Vi savnede meget ordentlig lys på værelset samt en ekstra stol, der var kun 1. Værelset var rigtig godt og i niveau, hvilket er uvurderligt for hunde, med mulighed for parkering lige uden for.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 7, 2015 on Hotels