Ratings based on 70 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
91% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Kwaliteit Companille hotel Soissons

Posted Mar 8, 2015
Pros: Niets
Cons: Bouwkundige staat. Het restaurant up graden tot een sfeervolle omgeving met mooie tafels en stoelen, kaarsverlichting etc
Location: Veel lawaai van de snelweg
Nette kamer. Echter veel achterstallig onderhoud. Zowel binnen als aan de buitenkant. Veel verrot hout en deuren waar de verf van afgebladderd is. Het restaurant heeft een goede kaart, maar dineren op plastic stoelen zonder enige sfeer verlichting nodigt niet echt uit. Met 25 gasten en 2 man personeel duurt het te lang voordat je iets op je bord krijgt. Heb 20 minuten op een glas wijn gewacht waarna ik weg ben gelopen. Het bedienend personeel is totaal niet op hun taak voorbereid.Bovendien dragen ze geen voorkomende kleding. Het gaat echt met de Franse slag. Volgende keer zoek ik een ander hotel in de buurt voor de zelfde prijs. Het hotel ligt aan een snelweg. Heel veel lawaai van het verkeer. Jammer dat de kwaliteit in 1 jaar tijd zo achteruit is gegaan.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Charlie

This traveler left a rating score only Posted Jan 18, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Milenafrom Salvador

CUSTO BENEFÍCIO

Posted Dec 30, 2014 on Hotels.com
O hotel é bem campestre. Tem um jardim bonito no acesso aos quartos. Fica um pouco afastado do centro. Divide o estacionamento com o Íbis. Café da manhã razoável. Quase não vi os funcionários. A recepção foi tranquila. O quarto é um pouco antigo, mas confortável.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Uitstekend mbt de prijs

Posted Nov 14, 2014
Pros: Service. Slaapaccomodatie
Cons: Restaurant meer sfeervol inrichten. Prijs ontbijt omlaag ( 10 euro!) Koelkast op de slaapkamer met drankjes.
Location: Hotel ligt niet in het centrum van de stad. Echter makkelijk te bereiken met de bus. Helaas rijdt de bus niet op zondag.
Goede slaapkamers. TV aawezif. Helaas alleen maar Franse zenders. Dit is echt een minpunt. Ook is er geen koelkast met drankjes. Ondanks dat het hotel bij een snelweg ligt, heb ik genoten van een goede nachtrust vanwege de goede geluidsisolatie. Het restaurant heeft een goed en redelijk geprijst menu. De inrichting kan echt beter. Kleine tafels en plastic stoelen etc. Ik voelde me echt niet thuis daar en heb er maar 1 keer gegeten. Op 10 minuten lopen heb je de Cora supermarkt waar je voor een habbekrats een copieuse maaltijd kunt genieten en het is er nog gezellig ook. Desalnietemin boek ik volgende keer dit hotel weer vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by philippefrom Lyon

Trop nul. A éviter!

Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
Notre première chambre n'avait pas de serviettes, livrées tardivement après réclamations. Puis constat d'absence totale de chauffage ( climatisateur ET Radiateur). On nous change de chambre. Une seule serviette pour 2 personnes, pas de support à serviettes, manque une table de nuit et bouilloire électrique absente. Après réclamation, on nous livre une bouilloire à forte odeur de vinaigre tout en nous faisant comprendre qu'ils n'avaient pas que nous à s'occuper! Salle de bain vieillotte avec plusieurs trous au mur montrant que des supports ou séchoir avaient été retirés. La rampe électrique de la penderie étaient grillée. Au petit déjeuner à 8h45, il n'y avait plus rien! il a fallu faire réchauffer du pain, demander du jus d'orange,des tasses et un sachet de boisson chocolatée. Sans compter qu'il n'y avait plus de cake, ni croissant, ni crèpes alors que nous avions pris la précaution de dire la veille que nous prendrions des petits déjeuners. Enfin au moment de partir, le terminal carte bancaire ne fonctionnait plus! Et tout ceci sans un mot d'excuse.Le responsable nous a seulement dit qu'il était nouveau et ne connaissait pas bien l'établissement! Etablissement à rayer de vos offres
2 out of 5
by A verified travelerfrom soissons

Même pas 1 étoile !

Posted Oct 15, 2014
Pros: RIEN
Cons: tout
Location: rien zone industrielle juste pour les affaires
hotel en décrépitude, sale, déglingué de partout. pas d'aléze sur les lit, drap pas tirés, juste couette remise, oreiller en sup, la taie pas changée, 1 seule petite serviette, tartre partout. la liste est longue...... je suis allée voir l'ibis a coté pour un futur voyage. la le campanile ce n'est plus possible. j'ai eu honte en voyant des Belges sortir de la chambre 3, que j'avais refusé car trés sale ! est ce que cet hotel doit être rénové et en attendant le laisse aller ???? en tout cas inadmissible !
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Benjaminfrom Lille

Bon buffet

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Petit-déjeuner : 1er arrivé 1er servi !!! Chambre sale et confort moyen ! C'est une chaîne d'hôtel …
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Lits confortables

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
Beaucoup de bruits de circulation la nuit dû au rond point tout proche.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2014 on Hotels.com
Hotel extérieur un peu vétuste mais chambre propre et correctement aménagée. Nous avons mangé sur place bon rapport qualité prix.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com