Ratings based on 77 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
91% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.6 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from paris

pas facile à trouver

Posted Jul 1, 2015
Pros: rien
Cons: la cuisine, le petit déjeuner
Location: zone commerciale
une taxe de séjour !!!!!!!! Le petit déjeuner au même prix que le Campanile de la Porte de Bagnolet est, quand on le compare à celui-ci, particulièrement décevant.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Marc

This traveler left a rating score only Posted Apr 21, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by herve

This traveler left a rating score only Posted Apr 17, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by regis

This traveler left a rating score only Posted Apr 9, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Court séjour

Posted Apr 4, 2015 on Hotels
Situé dans une zone d'activité commerciale malheureusement en revanche nous nous sommes par mégarde enfermés dehors car nous avions laissé la carte à l'intérieur et à 00h30 quelqu'un est venu nous aider il travaillait dans l'hôtel il fut charmant merci à lui de sa gentillesse
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bof

Posted Mar 12, 2015 on Hotels
Au vu du tarif il serait de rajeunir ce Campanille. Pour en faire beaucoup c'est un des plus vieux. La tablette de la salle de bain s'effrite même.
2 out of 5
by A verified traveler

Kwaliteit Companille hotel Soissons

Posted Mar 8, 2015
Pros: Niets
Cons: Bouwkundige staat. Het restaurant up graden tot een sfeervolle omgeving met mooie tafels en stoelen, kaarsverlichting etc
Location: Veel lawaai van de snelweg
Nette kamer. Echter veel achterstallig onderhoud. Zowel binnen als aan de buitenkant. Veel verrot hout en deuren waar de verf van afgebladderd is. Het restaurant heeft een goede kaart, maar dineren op plastic stoelen zonder enige sfeer verlichting nodigt niet echt uit. Met 25 gasten en 2 man personeel duurt het te lang voordat je iets op je bord krijgt. Heb 20 minuten op een glas wijn gewacht waarna ik weg ben gelopen. Het bedienend personeel is totaal niet op hun taak voorbereid.Bovendien dragen ze geen voorkomende kleding. Het gaat echt met de Franse slag. Volgende keer zoek ik een ander hotel in de buurt voor de zelfde prijs. Het hotel ligt aan een snelweg. Heel veel lawaai van het verkeer. Jammer dat de kwaliteit in 1 jaar tijd zo achteruit is gegaan.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Michel

This traveler left a rating score only Posted Mar 4, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Charlie

This traveler left a rating score only Posted Jan 18, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Milena from Salvador

CUSTO BENEFÍCIO

Posted Dec 30, 2014 on Hotels
O hotel é bem campestre. Tem um jardim bonito no acesso aos quartos. Fica um pouco afastado do centro. Divide o estacionamento com o Íbis. Café da manhã razoável. Quase não vi os funcionários. A recepção foi tranquila. O quarto é um pouco antigo, mas confortável.