Ratings based on 490 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Mosjøen

Hotellet ligger sentralt.Kort vei til shopping .

Posted Mar 26, 2015
Pros: Kort vei til shopping og god frokost.
Cons: Vet ikke.
Location: Fin beliggenhet.Kort vei til det meste.
Hotellet var helt supert .Gode senger og rent og fint.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Monicafrom Jyllinge - Danmark

Fornuftigt på alle områder

Posted Feb 21, 2015 on Hotels.com
Dejligt hotel med god atmosfære og begrænset støj. Fornuftigt udvalg på morgenbuffet og rimelig kompetent og tilstedeværende personale, også om natten. Ligger perfekt i smørhullet af Trondheim i gå-afstand til det meste. Parkering var heller ikke et større problem rundt om blokken.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Gustaf Mfrom Oslo

God komfort til gunstig pris

Posted Feb 20, 2015 on Hotels.com
God komfort til gunstig pris, bra frukost
1 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Sur betjening

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Da vi ankom så var betjeningen mer opptatt av å snakke med venninnen sin som hang i resepsjonen. Det var ikke et eneste smil, forklaring på hotellfasiliteter, noe om Trondheim by. Fikk et adganskort og så snudde hun seg, fikk ikke en gang forklart veien til heisen. Ikke noe forklaring om frokost, internett, eller noe. Det samme opplevde vi neste dag også, den som jobbet var sur, og veldig lite serviceinnstilt. På dette hotellet må man enten forvente ingen utsikt ( mot en murvegg eller stygg bakgård) eller så har man fin utsikt, men da må man tåle mye støy, både fra motortrafikk og mennesker.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Bjørg

This traveler left a rating score only Posted Feb 13, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hans-Olof

This traveler left a rating score only Posted Feb 13, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Raum Freiburg i. Brsg.

Gute Lage, Preis okay

Posted Feb 11, 2015
Pros: Lage
Location: in der Innenstadt, in Bahnhofsnähe, Flughafenbus-Haltestellen vor Hotel und gegenüber
Das Hotel liegt in Fußnähe zum Bahnhof, direkt davor und auf der Straßenseite gegenüber halten die Flughafenbusse. Der Preis ist für Trondheim okay. Das Frühstück ist in Ordnung. Man kann auch Wasserkocher fürs Zimmer ausleihen. Vom ästhetischen Gesichtspunkt her nicht mein Geschmack: viel Dunkelbraun, dunkleres Rot und Grün. Das Badezimmer war fast so groß wie das Zimmer. Das Bett war sehr bequem. Ich war im Neubau untergebracht, zu dem es keinen direkten Fahrstuhlzugang gibt. Preis und Lage sind ein klares Plus für das Hotel.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Behagelig rom, ok hotell

Posted Feb 9, 2015 on Hotels.com
Fint og rent rom. Frokosten var noe enkelt, men helt OK for et relativt rimelig hotell. God beliggenhet i sentrum med nærhet til bussholdeplasser og severdigheter.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Halvorfrom Hamar

Viktig med dialog mellom hotellet og Hotels.com

Posted Feb 9, 2015 on Hotels.com
Hotels.com hadde glemt å gi beskjed til hotellet om ombooking som jeg gjorde pr. telefon med dere. Denne har ikke hotellet fått slik at det ble litt problemer med å få plass. Dette til etteretning for dere til neste gang.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 7, 2015 on Hotels.com