Ratings based on 597 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Nov 10, 2013
Pros: Flott hotell og beliggenhet. Tiltalende inngangsparti og resepsjon. Vakkert pyntet til jul. Fint sted å arrangere konferanse.
Cons: Noe slitent rom, bl a tapet som var falmet. Såpedispenser i dusj ødelagt, og dusjfestet så løst at dusjen sprutet vannet inn i hjørnet.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ærverdig. Sentralt. Førsteklasses frokost.

Posted Oct 3, 2013
Pros: Rom 209 har utfordringer med vann på gulvet etter dusjing. Greit om man bare er der én natt, men litt verre om man er der over flere dager.
Cons: Nal for å få bort vann etter dusj.
Pleier alltid å bo på dette hotellet når jeg er i Trondheim. Nærhet til det som gjelder. Historisk sus over hotellet og om man er heldig kan man få noen av rommene med egne navnetrekk :-)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Fredrikfrom Trondheim

Bading og frokost

Posted Oct 1, 2013 on Hotels.com
Hadde en hotellnatt i egen by. Fint rom med sofa, bord, stor TV og god seng. Spa-avdelingen var veldig bra og frokosten bør man bruke god tid på, for den er god!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ta

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Barbarafrom Kristiansand

Nostalgisk hotell

Posted Sep 25, 2013 on Hotels.com
Gammelt, fasjonabelt hotell med flotte møbler, bilder mm, noe som skaper atmosfæren fra svunnen tid. Meget bra frokost og god service samt god beliggenhet i sentrum og uten trafikkstøy.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified travelerfrom Naples, Fl. USA

Wonderful return to Britannia Hotel

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
It is always a pleasure to stay at this historic hotel. However I miss the all the Palm trees in the Palmehaven! The staff went out of their way to meet our needs and was friendly and attentive. Thank you.
3 out of 5
Recommended
by Harald og Trinefrom Super

FANTASTISK GOD FROKOST

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
Vi gledet oss veldig til å bo på ærverdige Britannia. Først ble vi tildelt et rom i øverste etasje, veldig lite, med et veldig lite vindu. Fikk bytte til 6 etasje, større og bedre, riktignok røykerom, men det plaget ikke oss. Ut mot bakgård, bra tenkte vi, da er det sikkert stille, men der ute sto noen store, veldig bråkete agregat for luft, eller hva det nå var. Ihverfall ikke mulig å sove med vinduet åpent. Ellers bra service, veldig hyggelig måltid på Jonatan lørdag kveld. Hotellet totalt sett svarte vel ikke helt til forventningene, men absolutt greit.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
Ok hotell, men slitte rom. Bør oppusses!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
Vi fant plast og flaskekorker på gulvet på hotellrommet da vi kom, ikke bra rengjort!
4 out of 5
Recommended
by Trymfrom Norge

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
Fin atmosfære, topp frokost, herlig SPA, men litt slitne rom.