Ratings based on 528 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Du får det du betaler for

Posted Jul 19, 2015
Pros: Prisen
Cons: Den enkle frokosten på døra kan med fordel varieres, samt at personellet i resepsjonen er mer tilgjengelig.
Location: Ligger sentralt i Trondheim sentrum, kort avstand til mange severdigheter.
Ok hotell for prisen. To rom til en familie på fem til en fornuftig pris - hvis man aksepterer at det ikke er fancy frokost i frokostsalen, at det er noe støyende på den ene siden, og at personalet både jobber i restauranten og i resepsjonen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Red Deer, AB

Great Hotel

Posted Jun 14, 2015
Good location close to the train station and port, nice room, no complaints. We enjoyed our stay here.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

시내 중심가에 위치한 저렴한 호텔

Posted Apr 30, 2015
잠만 자는 데에는 아무런 문제가 없음. 그러나 조식 포함이라고 되어 있으나 실제는 문앞으로 배달해주는 샌드위치와 쥬스가 전부임. 조식에 민감한 사람들은 다른 곳을 찾는 게 나을 수 있음.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 28, 2015 on Hotels
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Unn deg noe annet, bedre for et par lapper ekstra!

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Hjelpsomme "resepsjonister", ellers dårlig. Skitne håndkler, skitne dyner, snuskete møbler og tørr brødskive med gulsaft til frokost frister ikke til gjentakelse.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Åge from Bergen

Enlkelt hotell, men greit nok for 1 overnatting

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
Trengte en overnatting før tog kl 0735 neste morgen. Grei beliggenhet i forhold til jernbane Slitne senger. Tynn frokost, men god kaffe. Ikke tannglass på badet !!! Ellers var badet bra med deilig oppvarmet gulv. Godt i kulden! Hyggelig personale. Lamper virket ikke.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

sentralt

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
helt greit - mye for pengene.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Siv from Kvænangen

Rimelig overnatting

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Var så heldig å få dobbelrom i stedenfor enkel :-) Romslig plass, lyst, rent og pent. Rommet har ikke minibar og telefon. Hårføner fikk jeg låne i resepsjonen. Pub og bar rett over gata :-) Rimelig overnatting, med utsikt over gatene.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ulf from Åre

Helt okej hotell

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Bra läge i mysigt område med gott om restauranger och barer. Ganska enkelt hotell men relativt fräscht och rent. Bra pris.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peder from Oslo

Stort sett bra

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Sentralt hotell. Ba om rolig rom vendt mot bakgård, og fikk det - attpåtil med fin utsikt over fjorden og piren. Frokosten er som alltid på p hotels i Trondheim tørr og kjedelig, men fikk som etterspurt vegetar (dvs. de fjernet skinken) fra sandwichen. Tok lang tid å få varmt vann i dusjen. Allikevel, overraskende fint rom, god seng og hodepute. Effektivt og meget god pris. Passet fint for en ukes opphold med jobb.