Ratings based on 65 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Siisti huoneisto hyvällä sijainnilla

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Hyvä sijainti aivan vanhan kaupungin vieressä. Pääsimme heti huoneeseen, vaikka sisäänkirjautumisaikaan oli useampi tunti. Hotellin julkisivu ei ollut kaunein mahdollinen, mutta sisältä löytyi kaikki tarvittava. Maksoimme pienestä yksiöstä kahdelle hengelle, mutta saimmekin siistin ja kauniisti sisustetun huoneiston, jossa 2 makuuhuonetta, oma kylpyhuone sekä oma keittiö ja olohuone. Lisäksi löytyi mm. pesukone ja tiskikone. Huoneistossa oli myös ilmastointi, jota lokakuussa tosin ei enää tarvinnut. Viereinen vilkasliikenteinen tie häiritsi hieman öisin. Edulliseen hintaan nähden kaikki toimi loistavasti ja kodinoloinen majoitus toi mukavaa vaihtelua perinteisille hotellihuoneilla. Huoneemme oli neljännessä kerroksessa ja talossa ei ollut hissiä, joten liikuntarajoitteisille en välttämättä tätä suosittelisi. Muistakaa varautua maksamaan huoneen hinta käteisellä paikallisessa valuutassa (pyydetään monissa paikoissa)!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by en4mianfrom Suomi

Hyvä sijainti

Posted Aug 31, 2014 on Hotels.com
Asunto on todella lähellä vanhaa kaupunkia ja se on todella siisti sekä moderni. Ainoa miinus on että huonetta ei voi maksaa luottokortilla, vaan se pitää maksaa käteisellä vaikka heillä lukee ovessa että luottokortit käyvät. Huoneisto sijaitsee kävelymatkan päässä linja-autoasemasta. Splitin pääranta on myös 15 min kävelymatkan päässä. Hyvällä omatunnolla voin suositella huoneistoa muillekin matkaajille.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Glasgow

Perfect Apartment in Split

Posted Aug 30, 2014
Pros: Perfectly clean, modern decoration, great facilities, small balcony a bonus.
Cons: Nothing!
Location: Perfect location about 10 minute was from the Riva Waterfront and from Central thoroughfare. Two supermarkets and a bakery two minutes walk away.
This was a brilliant apartment in Central Split - very modern, recently decorated and with all the facilities anyone could ask for. It was great having a little stereo as well as the TV. The host was extremely helpful, both before our stay (where he sent through maps etc to find up find the apartment) and when we arrived telling us about the area and making recommendations for what to visit. I believe we were in a premium room and from my experience it was definitely worth paying a little bit extra for this if possible as it really was a home away from home....indeed I wish I could have stayed longer!!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Tinafrom Tune

Super godt sted!

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Super flotte lejligheder (oplevede 2), nyrenoverede med alle faciliteter. Det var pænt og rent, hyggeligt og ligger rigtig godt. Wifi var i den ene lejlighed ikke så god og der var nogle ufærdige lampeinstalationer, men ellers var det rigtig godt!
5 out of 5
Recommended
by Annafrom Sverige

Citynära och bra pris

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Sköna sängar, lite trångt att vara fyra, men t ex väldigt funktionellt litet kök för en så liten lägenhet. Väldigt prisvärt och en enkel promenad till city, samt ett litet snabbköp en 2-300 meter från lägenheten. Toppen helt enkelt - förutom att de inte tog kortbetalning - så ha med cash. Sedan är adressen man får inte där man ska bo utan det är till ett uthyrningskontor - det kan vara bra att veta.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hermodfrom Hansen

Flott beliggenhet

Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
Leilighet med gode fasiliteter. Oppvaskmaskin og vaskemaskin, god plass med soverom i andre etasje samt eget soverom nede. Svært nært sentrum, bare 10 minutters gange så er man på havnepromenaden
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Svein

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com