Ratings based on 50 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
56% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.2 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by JEUNE COUPLEfrom FRANCE

lits confortables

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Lits confortables, chambre bas de gamme, environnement très bruyant (usines à côté ) l'hôtel se situe dans une zone industrielle. Petit déjeuner modeste ( rien de fait maison ) Accueil sympathique sans plus.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lawrientessfrom Rambouillet

Super pour une ou Deux nuits de transit.

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Qualité de service et gentillesse du personnel. bonne informations concernant la visite de split.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Österreich / Tirol

Für 3 Stern-Hotel in Kroatien OK.

Posted Aug 21, 2014
Pros: Ruhige Lage und trotzdem in der Nähe der Altstadt bzw des Hafens. Personal angenehm freundlich.
Cons: Die Hotelbar könnte etwas länger geöffnet sein, dzt nur bis 22:00 Uhr.
Leider war die Klimaanlage im Zimmer defekt. Den Teppichboden im gesamten Zimmerbereich haben wir als nicht sehr hygienisch empfunden.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
God service, små rom, litt utenfor sentrum, rolig å stille område.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Marcelo Amenfrom Buenos Aires

Hotel muy agradable.

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
El hotel es confortable y el personal muy atento. Muy buen servicio de desayuno y precio adecuado. El único inconveniente es la distancia al centro de la ciudad y la casi obligatoriedad de regresar en taxi después de las 22:00.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Thomas Wfrom Oslo

Billig og greit - men utenfor alfarvei...

Posted Dec 18, 2013 on Hotels.com
Ligger et godt stykke utenfor sentrum dette, og kun egnet for en kjapp mellomlanding e.l...
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Lanafrom Bergen

Posted Aug 2, 2013 on Hotels.com
Personalet som jobbet i resepsjonen var svært hjelpsomme, og veldig hyggelige! Hjalp oss å bestille taxi hver gang vi ville inn til sentrum, gav oss tips om hvor vi burde dra, hvor det var bra mat, shopping osv. Beliggenheten er litt dårlig, da hotellet er plassert i den industrielle sonen i Split, men er bare å bestille taxi, kommer som regel i løpet av 5 min, heller ikke dyr. Ca. 50 HRK (omlag 50 kr) fra hotellet og inn til sentrum. Er et stort kjøpesenter ca 500 m fra hotellet som heter Joker med veldig bra shopping muligheter, pluss en flott svær kino som burde besøkes! Rommene var helt greie, men veldig små. Det er ingenting å si på renheten, fikk inntrykket av at alt var rent og fint. Frukost buffeen var ingenting å skryte over dessverre. Alt i alt et helt ok hotell!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Marcfrom Frankfurt, Hessen

Sauberes Hotel mit sehr nettem Personal.

Posted Jul 15, 2013
Pros: Sauberkeit, Freundliches Personal
Cons: Kleines Zimmer, schlechte Lage
Location: Industriegebiet
Das Hotel liegt im Industriegebiet. Supermarkt ist ganz schnell zu erreichen. Zur Innenstadt kann man in 20 Minuten laufen. Das Hotelpersonal war sehr freundlich und ist auch auf unsere Wünsche eingegangen. Wir waren zu viert dort. Zwei Zweier-Zimmer. Als wir gefragt hatten ob wir jeweils Zimmer mit Einzelbetten bekommen konnte, wurden uns zwei neue Zimmer bereitgestellt ohne Aufpreis. Der Einzige Nachteil war, dass die Zimmer sehr klein waren. Dafür aber sauber. Für Paare und jüngere Leute eine günstige Alternative
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Middelaldrende parfrom Norge

Små rom. Langt fra sentrum i et industriområde.

Posted May 29, 2013 on Hotels.com
Greit hotell. Men alt for langt fra sentrum i et industriområde. Likevel dyrere enn nærmere sentrum.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2012 on Hotels.com