Ratings based on 61 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
90% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Roskilde, Danmark

SUPER beliggenhed.....

Posted Aug 3, 2014
Pros: Morgenmadsreataurantens beliggenhed, vores værelses udsigt udover vandet....pænt og rent! Vi har intet at klage over.
Cons: Skrive tydeligt at der ikke er balkon til alle værelser. Det var vi lidt ærgerlige over.
Location: Beliggenheden er helt i top :) Kun få restauranter. Men hyggeligt. Dyere at spise end i Split. Mest for par uden eller med lidt større børn.
Dejligt lille og hyggeligt hotel, søde og hjælpsomme personaler, fin rengøring, dejligt med køleskab på værelset. Ærgerligt der ikke er en lille balkon til alle værelser, men det kan man jo bare bestille.....det var vi bare ikke klar over. Opfordrer til at betale lidt ekstra for at få med havudsigt. Der er også en lille fælles terasse med udsigt over havet. En enestående udsigt udover den lille pool, restauranten og havet. Det ligger en spytklat fra vandet. God morgenmad til prisen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kim Pedersenfrom Frederikshavn

Hyggeligt strandhotel tæt på Split

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Fint strandhotel med gode men små værelser. Balkon på enkelte værelser. Stor fællesbalkon på 1. sal. Fin lille børnevenlig swimmingpool. Dejlig strand og god restaurant direkte på stranden. Kun 10 km syd fra Split centrum. Gode busforbindelser.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jakobfrom Denmark

Hyggeligt hotel uden for Split

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Hotel Villa BB ligger ca. 20 min uden for Split centrum (i bil). Hotellet virker meget nyt og er flot og lækkert inden i. Vi fik dog et et meget lille værelse (ingen dobbelt seng i stedet to enkelt senge) og det var lidt småt for som gerne vil sove i samme seng. Hotellet har en lille restaurant der er ganske god ned til stranden. Området omkring hotellet er dog rimelig kedeligt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Great hotel on the beach

Posted Jul 16, 2014
Really nice hotel, especially for the relatively low cost. The beach restaurant was really convenient and had a great range of options, good breakfast included, comfortable room with balcony and all the usual facilities. The hotel was also right opposite a bus stop for services Split, so very well placed to travel around. No complaints at all.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom N

Fint hotell til sin prisklasse

Posted Jul 7, 2014
Rent hotell, behjelpelig personale og fin strand. Litt trøbbel med sengene, da det er to enkelmadrasser i en dobbelseng = sklir fra hverandre. Dukket noen ganger opp sterk kloakklukt på badet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Máretfrom Nord-Norge

Fint hotell ved stranden

Posted May 15, 2014
Pros: Lite og koselig hotell med vennlig personale.
Location: Flere restauranter langs stranda. Avhengigheten av leiebil var større enn forutsett, selvom det var gode bussforbindelser til byen Split ca 15 km.
Hotellet var nytt og rent med koselig uteareal med et lite basseng. Rommet vårt var lite og det ble opplevd noe trangbodd i en 14 dagers periode. Positivt med sydvendt balkong med sjøutsikt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Mfrom Denmark

Great apartment hotel!

Posted Apr 18, 2014
Had a perfect trip to split. Hotel villa bb was a great part of it. We got a really nice clean apartment room with a huuge balcony, and the location was perfect! Our room was only a few steps away from the beautiful beach! Restaurant was great and cheap too. But get your sightseeing and clubbing facts somewhere else, cause the receptionist is not the best for that.. just saying :)
5 out of 5
Recommended
by Reidunfrom Vestlandet

Koselig og intimt hotell ved stranda!

Posted Sep 28, 2013 on Hotels.com
Lite og koselig hotell med utrolig hyggelig ansatte og rent rom og fin balkong mot sjøen. Den lille restauranten som tilhører hotellet ligger på stranda, og skilles fra hotellet med bassenget! Bussen til Split gikk hvert 30. min rett bak hotellet og tok bare 15-20 min. Ikke minst stranda var super med mulighet til lange gå/joggeturer i begge retninger:)
3 out of 5
by Lars-Erikfrom Linde

Podstrana

Posted Sep 25, 2013
Pros: Det låg nära stranden.
Location: Ligger isolerat finns inget att göra på kvällarna.
Trevligt hotell men ligger för isolerat finns dåligt utbud både med resturanger och affärer, man får ta bussen till Split eller Omis .
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Diana

family run simple clean hotel with good restaurant

Posted Sep 14, 2013
Location: kisss fortress well worth a visit and trogir is really stunning
the beach was surprisingly good. we had a couple of meals at the restaurant - great pizza and superb sea food shop ; the staff were really helpful