Ratings based on 36 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ted & Josefinfrom Sverige

Fantastisk utsikt!

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
Fin lägenhet i mycket fint skick med en fantastisk utsikt över havet. Stort sovrum med stor garderob, fräscht badrum och rymligt välutrustat kök. Möjligen lite hårda sängar i vårt tycke... Lägenheterna är inrymda i ett hus där den mycket vänliga ägarfamiljen bor på bottenvåningen och dom hjälpte till att ordna med taxi till/från hamnen och centrum. Huset ligger väldigt vackert och egentligen inte jättelångt från centrum men då det är väldigt kuperat känns det rätt långt och är inget för en latmask om man ofta vill gå ner till havet och centrum, en komplett mataffär med dagsfärskt bröd finns dock i närheten!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Underbart!!!

Posted Sep 1, 2014 on Hotels.com
Jättehärligt läge med fantastisk utsikt, och mycket trevliga hjälpsamma ägare av hotellet. Lagom promenadavstånd längst havet till centrum, ca 20 min. (det finns snabbare väg också). Trivdes med frukostarna vid citronträd, olivträd, fikonträd och vinrankor. Perfekt för den som inte vill bo mitt inne i centrumpulsen men klarar av att promenera lite, även i backar och trappor. Vad saknade jag??? jo, en spegel i rummet (fanns bara på toan) och en läslampa på ena sidan av sängen - Alltså ingenting egentligen. Kan varmt rekommendera detta hotell!
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Knut Bfrom Hvar

Anbefaler dette stedet

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Det er flere ting som gjorde dette stedet bra. Hvar er en skikkelig fin ferieøy. Masse mennesker - særlig ungdom i 18-30 års alderen som skal feste, uten at det ødelegger for barnefamilier. Fin natur. Stille og sosialt. Leiligheten ligger i et hus med fantastisk utsikt ut over sjøen. Gåavgang til byen (Hvar) - antar ca. 15 minutter på en sti langs sjøen. Kort avstand til flere strender. Leiligheten er veldig godt utstyr, med vaskemaskin, oppvaskmaskin og flere soverom. Rent og pent, og ganske nytt. Hadde veldig god erfaring med stedet, og vi forlenget oppholdet med 2 dager da vi trivdes så bra.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Oscar

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Tony marcel Johansenfrom Nydelig

Super plass

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Meget hyggelig familie som har drevet dette i 30år. De hjelper til med alt du lurer på uten å ta betalt for dette. Denne gang var det bare meg og kjæreste som var der,men neste gang tar vi med oss alle barna. Kan anbefales:)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Bærum

Kjempefin leilighet beliggende i utkanten av Hvar

Posted Jul 7, 2014
Pros: Svært hyggelig personale som ønsket å hjelpe til med alt. Utrolig rent og pent inne i leiligheten.Utsikten
Cons: wifi kunne fungert bedre
Location: Nydelig panoramautsikt mot Pakleni øyene.Beliggende ca 15-20 minutters promenade fra sentrum. Kupert terreng med mye trappetrinn til stranden.
Koselig leilighet med hyggelig personale som gjorde alt for at du skulle trives. Lange tunge trapper som kan bli vanskelig for enkelte gjester hvis en ikke er klar over det. De fleste leiligheter ligger høyt opp hvis man ikke bor mitt i Hvar sentrum.Nydelig panoramautsikt over øyene og båttrafikken.Ren leilighet.Litet basseng på ca 3x5 meter. Familien som leier ut bor i samme hus og var bare koselig.Anbefales.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Andersfrom Oslo

Herlig service, hjemmekoselig og fantastisk utsikt

Posted Jul 2, 2014 on Hotels.com
Det er ingen grunn til å bo på hotell når man kan leie som dette. En herlig familie som virkelig står på for at vi skulle ha det bra. Husk å prøv frokosten!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Gretlundfrom Denmark

Great view and location

Posted Jun 29, 2014 on Hotels.com
It is hard to beat five breakfasts at your own table under the lemon tree next to the fig tree. Kind and helpful owners. A fifteen minute walk to downtown Hvar, 30 minutes on the pedestrian walk along the beautiful coast. Only drawback, only two Italian stations on the TV during the world cup!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Heidifrom Finland

Peaceful location near to the beach

Posted Jun 25, 2014 on Hotels.com
We had a wonderful time staying here! The apartment is located a 15-minute-walk away from the busy town of Hvar, but there are nice, quiet beaches nearby, as well as a grocery store and a laid back beach bar. The view from our balcony was splendid. We stayed here for a week but could easily have stayed longer. A lovely place and a beautiful island!