Ratings based on 53 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Olavfrom Stord

Dører på badet

Posted Feb 18, 2015 on Hotels.com
Fint opphold. Har vært på Skagen et par ganger. Kjekt hotell med fin beliggelse MEN SAVNER SKIKKELIG DØR PÅ BADET !!!!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Royfrom Sandefjord

Not 2000nok pr nigth Hotel quality

Posted Feb 9, 2015 on Hotels.com
Staff and breakfast satisfactory Cold noisy room
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 7, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Ok hotell, med bra beliggenhet

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Tydelig at i hvert fall resepsjonisten ikke hadde så stor sans for at det ble booket gjennom hotels.com. Fikk absolutt ikke den samme informasjon som neste mann i køen. Litt skuffende på et hotel som jeg gjennom mange år har likt. New style fra Clarion ?
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Jan 15, 2015 on Hotels.com
Fint opphold god mat
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Vidarfrom Bergen

Et sentralt hotel med utsikt over havnen

Posted Dec 10, 2014 on Hotels.com
Sentralt hotel med fin utsikt over vågen. Litt små rom, men veldig god seng. Nydelig kvelds buffe, og god frokost var inkludert. Parkeringshus vegg i vegg. Hyggelig betjening. Vi hadde det helt topp. Kan anbefales.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Anne Turid

This traveler left a rating score only Posted Nov 27, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Rent og pent rom. Fin beliggenhet. Frokost ok.

Posted Nov 26, 2014 on Hotels.com
Hyggelig og hjelpsom betjening. Rent og pent rom med god størrelse og pen utsikt(mot sjøen). Ypperlig plassering i forhold til det meste en vil få med seg i sentrum. Frokosten var grei, men det var et noe snevert utvalg av varm og kald mat. Melkedispenseren var tom og kaffemaskinen fungerte kun deler av tiden. Ypperlig plassering i forhold til det meste en vil få med seg i sentrum.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Greit hotell, noe høy pris

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Fint hotell som ligger flott til ved havnen. Alt i alt, fornøyd med oppholdet, men synes det var noe stiv pris.