Ratings based on 217 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
92% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Oslo

mitt i byen

Posted May 14, 2015
Pros: Frokosten
Cons: Nesten alt. Eller prisen må gå tydelig ned!
Location: Beliggenheten er ok. Men, er dette så mye verdi??
Personal på resepsjon var vennlig. Rom var veldig enkelt, litte. Utstyr - særlig på baderom - passte ikke til prisen. Det var veldig skuffene! Frokosten og kanskje belieggenhet, var det eneste som kan kalles "bra".
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Flott beliggenhet og fantastisk frokost!

Posted May 12, 2015
Hotellet har en sentral beliggenhet i en handlegate, så alt er lett tilgjengelig. Det tar kun 5 minutter å gå fra Stavangers byterminal, noe som er veldig gunstig dersom du kommer til byen med flybussen eller annen buss. Vi fikk servert en helt himmelsk frokost under oppholdet og jeg anbefaler virkelig dette hotellet ettersom det både er rimelig, har en sentral beliggenhet og et hyggelig og imøtekommende personale.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

God service i et litt slitt hotell

Posted Feb 7, 2015 on Hotels.com
Veldig hyggelig betjening, god frokost, sen utsjekking søndag. Hotellet er litt slitt og rommene hadde fortjent et løft, men totalt et godt og rimelig hotell som vi sikkert skal bruke flere ganger.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Stigfrom Stavanger

Enkelt men greit :-)

Posted Feb 5, 2015 on Hotels.com
Enkel standard, men rent og greit. Ikke noe å skryte av, men for å sove ei natt eller 2 så er det et helt ok alternativ. God score på serviceminded personale, grei frokost og sen utsjekk gjør at dette hotellet vil bli frekventert ofte.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Runefrom Oslo

Grei sentral overnatting ifm med forretningsreise

Posted Jan 18, 2015 on Hotels.com
Helt greit. Hyggelig resepsjonist. Noe slitt hotell.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 17, 2015 on Hotels.com
1 out of 5
by A verified travelerfrom tokyo

ローケーション

Posted Jan 12, 2015
予約の確認を入れた方がいいと思います。宿泊客が少ないと突然ホテルがクローズされることがあるので注意してください。
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Tett luft

Posted Jan 10, 2015 on Hotels.com
Dårlig luft, liten dusj, stor tv!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Holiday

Posted Jan 4, 2015
Nice location, great breakfast, very helpful staff
5 out of 5
Recommended
for Families
by Randifrom Haugesund

Romjulsbesøk

Posted Dec 31, 2014 on Hotels.com
Ettersom hotellet ble stengt i julen, ble vi overført til Comfort Square som hadde frokost til kl.12, og vi sov faktisk godt til kl. 10 som er veldig uvanlig! Svært hyggelig personell som ga oss en fin start på dagen til julesammenkomst.