Ratings based on 88 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
97% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Bentefrom Hovden

Et koselig og avslappende opphold!

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Et kjempekoselig opphold med topp service. En del lyd fra musikken nedenunder ene natten da det ble feiret bryllup. Savnet stort en meny over hva som skulle serveres som dagens middag/muligheter for å kjøpe noe annet. Som allergiker er jeg avhengig av hva som er i maten, og her fant jeg ikke engang ut hva som skulle serveres. Vi spiste derfor ikke middag på hotellet trass i at det fristet med et " ærlig kjøkken" med lokale råvarer. Alt i alt var vi begge to veldig fornøyd med hotellet og den avslappede atmosfæren + at det hele tiden var rent og hadde blide smilende ansatte. Anbefales!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jone Thufrom Stavanger

Ok service, men rommet trenger vedlikehold

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
Opplevde en del rot i forbindelse med bestilling. Fikk ikke alacarte meny i restauranten, tross dette ble lovet ved kontakt med bookingansvarlig. Tydelig mangel på vedlikehold i rom, maling flasset flere steder. Lite oppgradert bad.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Vegard Øfstaasfrom Jaren

God service i rolige omgivelser

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Stort sett veldig fornøyd, med untak av at vi fikk vindu ut mot serveringen i bakården slik at vi ikke kunne ha dette åpent.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Scotland

A little out of the way

Posted Aug 2, 2014
Pros: The View
Cons: Being allocated the correct room, first time. Having later resturant opening hours, especially for staying guests. Having someone tend the small bar.
Location: Walk, or take and expensive taxi ride into sandness.
I searched Expedia for a hotel in Stavanger and Expedia listed this hotel. however Sandness is not in Stavanger, it is a completly different city! This may not be the fault of the hotel, however is still cost me approx £33 to get from Sandess rail station to this hotel by taxi. I arrived at 19:30hrs after traveling from Oslo and was told the Resturant would close at 20:00, so no time for even a shower to freshen up, i had to dump my bags in my room and go to order food immediately! I booked a Double room with a queen size bed, firsly i was given a single room, then a twin room and after returning to the hotel reception for a third time, and demanding a queen size bed, i was then given my third room, with the requested and booked bed size. This would be a nice hotel for a wedding party, but not what i was looking for, and this may be the fault of Expedia listing, which i intend to take up with them drectly.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom H.I.A.

Prima verblijf.

Posted Jul 30, 2014
Pros: Gebouw, inrichting, kamers, ontbijtbuffet, parkeren, fraaie ligging
Cons: Menu in restaurant meer keuze (Nu meerdere dagen hetzelfde menu)
Location: Prachtige ligging buiten de bebouwde kom. Mooie omgeving voor rondritjes met de auto.
Waren al onze verblijven deze reis maar als deze is geweest. Goed hotel, mooie ligging met grote tuin rondom. Grote kamers, veel zitjes. Fijn personeel.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Staanesfrom Holmestrand

Sjarmerende og rolig

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Koselig og sjarmerende hotell i rolige omgivelser. Maten var strålende, men drikke noe dyrt.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by R.Midtlyngfrom Trondheim.

Deilig mat og pent område.

Posted Jul 14, 2014 on Hotels.com
Vi hadde et fint opphold på Kronen Gaard . Spesielt var maten veltillaget og god. hjemmelaget syltetøy,ferskt brød og perfekte egg til frokost. Vi deltok i en middag en kveld , og den treretters menyen var utmerket.Rommet manglet imidlertid både garderobeskap og kleshengere , så de hengerene vi måtte be om i resepsjonen, måtte henges opp på speilet i rommet og det ble ikke særlig dekorativt ! MEN gode senger og pent bad. Beliggenheten er vakker , men litt øde. Mangelfull off.transport gjør at man blir avhengig av drosje dersom man ikke har med egen bil .Det er ca.6 km til Sandnes sentrum .
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Beritfrom Midt Norge

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Fantastisk opphold. Lå 2 netter 2 voksne og 2 barn 7 og 8 år. Kjempegod frokost :). Kommer helt klart igjen når vi skal på disse kanter.