Ratings based on 324 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
99% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Mai Britt

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Fråcht hotell med 50 m till flygterminalen.

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Bodde här av praktiska skäl mellan två flyg. Inget att klaga på, riktigt bra frukost. Gångavstånd till havet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Thore

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Perfekt flyplasshotell

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Perfekt flyplasshotell for den som trenger overnatting ifb med tidlig flight eller lignende. Eneste negative er at det ikke er noe annet enn flyplass i nærheten, men det er vel derfor man bor der. Forøvrig fint område rundt Solastrand å gå tur/jogge.
Comment from Hotel Management
Jun 9, 2015 by Hotel Manager Linda P, Hotel Management
Hei, Takk for din tilbakemelding på ditt opphold hos oss. I tillegg til flott turomårder i næreten så er det også golfbane, museum og et lite koslig sentrum i Sola som har kafe og shopping. Håper du kommer tilbake og bor hos oss igjen. Velkommen!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Grei beliggenhet og standard

Posted Apr 10, 2015 on Hotels
Helt greit hotell. Praktisk å være nærme flyplassen når man har tidlig flight. Veldig stille. Merket ikke noe til flytrafikken. Treningsrommet falt i smak hos tenåringen.
Comment from Hotel Management
Jun 9, 2015 by Hotel Manager Linda P, Hotel Management
Hei, Takker for tilbakemeldingen. Kjekt å lese at trenningsrommet fallt i smak. Velkommen tilbake!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Helt ok for en natt med tidlig avreise dagen derpå

Posted Apr 10, 2015 on Hotels
OK Hotell veldig små rom.Dyrt som fy!
Comment from Hotel Management
Jun 9, 2015 by Hotel Manager Linda P, Hotel Management
Hei, Takker for tilbakemelding på ditt opphold. Vi har flere typer rom hos oss som går an å booke. Og prisene varierer i forhold til belegg. Så prøv gjerne igjen å booke igjen hos oss så vil du se andre priser. Håper du kommer tilbake og bor hos oss igjen!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

feriereise til Paris.

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Kjempehotel nære flyplassen.Bra med 35% TREKK I PRISEN PÅ PARKERING
Comment from Hotel Management
Jun 30, 2015 by Hotel Manager Linda P, Hotel Management
Hei, Takker for flott tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Kjekt du likte vår ordning med 45% avslag på parkering på flyplassen. Velkommen tilbake!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by LAURENT from Toulouse

Stop & go

Posted Mar 27, 2015 on Hotels
Ideal for airport meeting and stop & go flight! The dinner was excellent....breakfast is huge!
Comment from Hotel Management
Jun 30, 2015 by Hotel Manager Linda P, Hotel Management
Hi, Thank you so much for you review on your stay with us at Scandic Stavanger Airport. Welcome back!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 26, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Rikard J from Farsund

Rikard

Posted Mar 25, 2015 on Hotels
Veldig bra