Ratings based on 278 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
83% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Harald from Voss

Harald Horvei

Posted Mar 22, 2015 on Hotels
Svært bra til å vere eit 3stjernes hotell. Det negativetvar at resepsjonisten ikkje kunne med fax maskina, så eg måtte inn til sentrum for å oppsæke eit anna hotell for å få gjort dette. Elles svært bra.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Billig, enkelt og bra

Posted Mar 9, 2015
Små rom og enkle rom. Matlukt i resepsjonsområdet på ettermiddagen, felles resepsjon med sjukehuset. Helt grei hotellfrokost. Totalt sett fornøyd i forhold til pris og beliggenhet i forhold til mitt ærend.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hogne from Båtstø

Not hot

Posted Dec 12, 2014 on Hotels
Ikke noe for andre en pårørende.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Aug 9, 2014 on Hotels
her bør det opplyses om at det er et sykehushotell og ligger i et sykehus
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Alex

Posted Apr 28, 2014 on Hotels
Helt supert,- som alltid!
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Hotellet var en del av sykehuset.

Posted Mar 29, 2014 on Hotels
Syns ikke at reklamen viste at hotellet lå inne i sykehuset. Skranken lå i mottakelsen og eneste sted å sitte var i selve mottakelsen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jacob from Workum

Hotel op redelijke afstand van de ijsbaan

Posted Mar 12, 2014
Pros: Geen bijzonderheden.
Cons: De matrassen van de bedden zijn te ligt voor mensen van meer dan 80 kg. Elke ochtend wakker geworden met stijve rug.
Location: Als sporter "wedstrijdschaatser" was er 's avonds bij het avondeten wel enkele keren beperkte keus. Het ontbrak ons aan bijv. pasta's.
Hotelkamer is goed en voldoende ruim. Doche ruimte was netjes en schoon. Voldoende- en schone handdoeken beschikbaar.
5 out of 5
Recommended
by Vik from Topp

Supert hotell!

Posted Mar 12, 2014 on Hotels
Et flott hotell og lett å finne frem til. Litt dårlig ekstraseng, men alt i alt en topp opplevelse!