Ratings based on 270 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
83% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
her bør det opplyses om at det er et sykehushotell og ligger i et sykehus
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Alex

Posted Apr 28, 2014 on Hotels.com
Helt supert,- som alltid!
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Hotellet var en del av sykehuset.

Posted Mar 29, 2014 on Hotels.com
Syns ikke at reklamen viste at hotellet lå inne i sykehuset. Skranken lå i mottakelsen og eneste sted å sitte var i selve mottakelsen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jacobfrom Workum

Hotel op redelijke afstand van de ijsbaan

Posted Mar 12, 2014
Pros: Geen bijzonderheden.
Cons: De matrassen van de bedden zijn te ligt voor mensen van meer dan 80 kg. Elke ochtend wakker geworden met stijve rug.
Location: Als sporter "wedstrijdschaatser" was er 's avonds bij het avondeten wel enkele keren beperkte keus. Het ontbrak ons aan bijv. pasta's.
Hotelkamer is goed en voldoende ruim. Doche ruimte was netjes en schoon. Voldoende- en schone handdoeken beschikbaar.
5 out of 5
Recommended
by Vikfrom Topp

Supert hotell!

Posted Mar 12, 2014 on Hotels.com
Et flott hotell og lett å finne frem til. Litt dårlig ekstraseng, men alt i alt en topp opplevelse!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Prima voorziening

Posted Mar 11, 2014
Pros: Combinatie met ziekenhuis was wel apart.
Cons: Betere hotelvoorziening (eten en drinken) in de avonduren.
Location: Locatie was prima
De keuken is in het weekend maar tot 20.00 cq 19.00 open . Er is geen bar. Het is dus lastig als je wat later op de avond wilt eten en een kopje koffie na het eten zit er soms niet meer in. Voor de rest was de kwaliteit prima.
4 out of 5
Recommended
by Larsfrom Ålesund

Posted Feb 19, 2014 on Hotels.com
Enkelt og greit hotell med en rolig atmosfære. Et pluss for heldøgnsåpen kiosk med ok mat.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Bjørnfrom Søgne

Funksjonelt sykehus hotel

Posted Jan 22, 2014 on Hotels.com
Greit hotel i forbindelse med sykehuset. Enkel mat, typisk sykehus. Hyggelig men litt få personale. Ingen romvask? Må være uteglemt!