Ratings based on 666 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
95% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kristianfrom Sunne

Lugn oas vid Stureplan

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
En weekend med småturer från hotellet. En avslappnad oas i stadens puls. Enda minuset var hissen vid frukosten - kö och full. Men då kunde man äta en runda till. Förträfflig frukost!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Kung carl

Posted Oct 1, 2014 on Hotels.com
Frukosten var något sämre än väntat. Smutsigt porslin och sallader/ grönsaker som verkar vara kvar från dagen innan
3 out of 5
Recommended
by Ingunfrom Norge

Fantastisk service

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Bra hotell, litt små rom, men hotellet var helt fullt så kanskje det ville vært anderledes om det hadde vært andre ledige. Servicen var veldig bra, skjønne mennesker som jobbet der. Beliggenheten var veldig grei, da det er i nærheten til "alle steder som må besøkes" takk for oss vi kommer gjerne igjen.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Johanna

Prisvärt och bra läge

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Helt ok och ganska snyggt hotell som ligger mitt på Stureplan med allt att tillgå runt hörnet. Blev dock lite besviken på frukostbuffén som var tråkig och konstigt planerad. Hade varit bra med en minikyl på rummet också samt hade gärna sluppit problemet med att magnetkortet inte fungerade mitt i natten.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Anders Cfrom Norrtälje

Bra hotel, usel mat!

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Vi åt en dyr lunch buffé som saknade smak på "allt". Frukosten var lika illa, har aldrig tidigare ätit ägg där vitan är lös och gulan som en pingisboll, Kaffet var i alla fall gott....
5 out of 5
Recommended
by Magnus Franzénfrom Skövde

Skön atmosfär

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Vi trivdes jättebra. Precis som ett hotell ska vara.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Great Location

Posted Sep 29, 2014
Everything was smooth, the staff very friendly, and the rooms clean with space for four in the family room quite easily. Would stay again!
3 out of 5
Recommended
by safetfrom växjö

Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
Hottellet är superfin service är bra men frukost var det sämsta jag nånsin smakat frusen bröd dåligt med fil och flingor och ägg var riktigt äckliga....
4 out of 5
Recommended
by MCfrom Copenhagen

Great location!

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Close to everything. Would book again.