Ratings based on 869 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel alleen extreem kleine kamer

Posted Feb 17, 2015
Pros: De sfeer!
Mijn ervaring met dit hotel is over het algemeen prima. Enige minpunt is eigenlijk de grote van de kamer en het missen van een koelkast. De kamer was echt super klein, dat maakt het knus, maar toch ook wel lastig soms. Verder was het onbijt uitstekend en het personeel vriendelijk!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Lovely choice!

Posted Feb 10, 2015
Pleasantly surprised! Small room but perfect for what we wanted. Quiet, residential location though - nice but bit of a walk into town.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom london

Cody and warm

Posted Feb 6, 2015
Very quaint hotel. Friendly welcome. Quite hidden away, you wouldn't know it was a hotel...particularly when covered with snow! Good for transport links.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom B

Otroligt mysigt hotell med bra läge!

Posted Jan 27, 2015
Enda minuset var att elementen var avstängda i rummet vid ankomst. Iskallt badrum som följd då det var helt i sten. Lite tråkiga pålägg till frukosten. Atmosfären kräver bättre frukost! Annars var det det underbart!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Lund

Bra läge till ett bra pris. Fin miljö

Posted Jan 21, 2015
I det stora nöjd med vistelsen. Tyckte dock att frukosten var ganska medioker, och ganska smaklöst. Plus för brödet som var jättegott!
Comment from Hotel Management
Jan 22, 2015 by Per Hellsten, Hotel Management
Hej Lena, Det är roligt att höra att ni hade det trevligt och att ni gillade läget! Som 3-stjärnigt hotell erbjuder vi en kontinental frukost med nybakat bröd, croissants, färsk frukt, fil, ost och chark, yoghurt, nötter och musli, ägg, bacon, olika juicer samt kaffe och te. Vi tar till oss dina synpunkter och ser över hur vi kan förbättra den. Vi hoppas kunna få välkomna dig vid ett annat tillfälle. Med vänlig hälsning, Emma Lindberg Borg Hotelchef
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom mon

simpatico hotel a stoccolma

Posted Jan 11, 2015
Pros: la tranquillita del posto
soggiorno fantastico in un hotel a 20 minuti di passeggiata dal centro di Stoccolma, personale gentile, camere confortanti e pulite
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom München, Bayern

Nettes Hotel mit historischem Flair

Posted Jan 1, 2015
Pros: Schönes Ambiente und sehr freundliches Personal.
Das Hotel liegt günstig auf Södermalm, Nahe der U-Bahn-Haltestelle Zinkensdamm. Von hier aus sind alle Sehenswürdigkeiten schnell zu erreichen. Das von uns gebuchte Zimmer bot 10 qm Platz und hatte eine Terasse. Das Frühstücksbuffet lässt keine Wünsche übrig. Das Personal ist stets freundlich und sehr hilfsbereit. Für einen Städtetrip ist dieses Hotel sehr zu empfehlen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Asnières sur seine

Beaucoup de charme

Posted Dec 29, 2014
Pros: Le calme, un très bon petit déjeuner et le charme particulier de cet hôtel.
Cet Hotel est très bien situé à proximité d'une station de métro et le centre historique de la ville est accessible à pied. l'hôtel est très calme et le personnel très serviable. Nous occupions 2 chambres mansardées spacieuses. Un conseil pour les grands : attention à la tête. Mais cela ne nous a pas empêché de passer un excellent séjour. C'était plutôt pittoresque.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Unikt hotell, mysigt gammalt.

Posted Dec 28, 2014
Pros: Bra
3:dje besöket hos er. Vilket säger en del att vi kommer igen.
Comment from Hotel Management
Dec 29, 2014 by Per Hellsten, Hotel Management
Tack för att ni valt att betygsätta er vistelse. Om ni bara visste så glada det gör oss att ni väljer att komma tillbaka till oss, tack för det! Vi hoppas på ett snart återseende. Med vänlig hälsning, Per Hellsten
2 out of 5
by A verified traveler

Inte som jag trott

Posted Dec 26, 2014
Pros: Läget
Cons: Sängarna, kvalitén på kuddarna. Ljudisoleringen
Hellstens Malmgård motsvarade absolut inte mina förväntningar. OK att en del av charmen med boendet på en gammal malmgård är att det just är gammalt och med en viss patina. Det innebär dock inte att man ska behöva ligga i sängar som är så mjuka att man känner spiralfjädringen trycka mot höfterna, eller att man som i vårt fall ska behöva uppfatta minsta spolning eller duschning från andra hotellgäster som om vattnet rusar genom rummet. En god nattsömn fanns inte att uppbringa.
Comment from Hotel Management
Dec 29, 2014 by Per Hellsten, Hotel Management
Tack för att du delar med dig av dina tankar kring din vistelse hos oss. När det kommer till sängen är vi ledsna över att ni upplevde den som för mjuk samt tyckte att rummet var lyhört. Vi uppskattar om våra gäster låter oss veta på plats när de inte trivs i rummet så vi kan byta till ett annat om möjlighet finns. Vi hoppas på ett återseende så att vi får en chans att visa dig några av våra andra rum. Med vänliga hälsningar, Per Hellsten