Ratings based on 345 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
97% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.0 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bekvämt, lugnt och trevligt hotell utanför City.

Posted Jan 11, 2015
Prisvärt hotell med trevlig och tillmötesgående personal. Fick all nödvändig information direkt vid incheckningen vilket gjorde vistelsen smidig. Rummet var trevligt, varmt och tyst. Frukostbuffén var generös och fräsch. Allt gick smidigt med bokning samt in- och utcheckning. Hotellet rekommenderas varmt!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Jan

This traveler left a rating score only Posted Dec 29, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

m

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Good for the money, nice breakfast, only complain electricity, the only point I found was in wardrobe.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Monikafrom Kågeröd

Bra och dåligt

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Frukosten är bra och det är rent och snyggt överallt. Men rummet vi bodde i saknade toalettpappershållare,den var trasig, golvet var fuktskadat pga att fallet i duschen inte var tillräckligt så att vattnet rann mot tröskeln vilken också var mycket skadad. Sängarna var hårda. Dessutom så väcktes vi kl 5 på söndag morgon av ett himla liv i rummet bredvid. Det var så lyhört att vi kunde höra en hel del av vad de sa. Efter 2 samtal till receptionen så flyttades de gästerna och vi kunde sova en timme till innan vi skulle upp. Förutom det så brukar man inte höra de andra gästerna.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Sundsvall

Ligger i ett industriområde. Långt till T-bana

Posted Dec 10, 2014
Pros: Bra frukost.
Location: Industriområde ganska nära Heron city
Tyst. Enkla rum med liten TV. Man bör ha bil för att ta sig hit.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Allan

This traveler left a rating score only Posted Dec 5, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Andreasfrom Stockholm

Första och sista gången

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Otroligt besviken trots det låga priset, så måste rummen vara städade och frukosten skall vi inte tala om, dåligt påfyllt och smaklöst.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Erikfrom Kalmar

Billigt o bra

Posted Nov 16, 2014 on Hotels.com
Ville ha ett billigt övernattningsställe, och fick ett helt ok enkelt hotell längs E4-an.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Matsfrom Visby

Långt till centrum - ett rum för natten

Posted Nov 13, 2014 on Hotels.com
Det positiva är att hotellet bygger om för att bli bättre. Men i grunden är det ett lågprishotell långt bort i ett industriområde. Ett rum för natten i södra Stockholm.