Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
92% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 16, 2015
Billigt rum. Ribbbotten säng som gnekade och knarrade. Inga lampor annat än taklampan. Inga fönster. Vi fick lysa med mobilerna för att hitta upp till lamplysknappen som bar placerad vid dörren. Inga möbler annat än sängarna. Men billigt :-)
2 out of 5
by A verified travelerfrom Deutschland

Znetral gelegenes Hotel

Posted Apr 9, 2015
Unter einem 3 Sterne Hotel hatte ich mir wesentlich mehr vorgestellt. Das Ganze ähnelt eher einem Hostel. Das Mobiliar war alt und abgenutzt. Dafür war die zentzrale Lage ein absoluter Pluspunkt. Auf der gegenüberliegenden Straßenseite befindet sich ein S-/U-Bahnhof / Bus-Bahnhof. Von dort ist man in kurzer Zeit im Herzen Stockholms. Das Personal war überaus freundlich und sehr hilfsbereit.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Hamburg

Preiswertes Hotel in Älvsjö

Posted Apr 7, 2015
Das Hotel liegt nur ein paar Meter von der Bahnstation Älvsjö entfernt, jedoch bekommt man von Bahnlärm nichts mit. Die Anbindung an Stockholm-City ist dank pendeltag oder Bus jederzeit möglich und geht schnell. Das Frühstück ist ordentlich und verfügt über diverse Brötchen und Brote sowie wurst, käse und verschiedene Sorten cornflakes/ Müsli. Dazu gibt es neben Kaffee und Tee auch Säfte und Kakao. Die Zimmer sind geräumig und sauber. Unseres hatte einen Fernseher mit schwedischen Programmen. Die Toiletten und duschen befinden sich auf dem Gang und sind ebenfalls sauber. Ausreichend Warmwasser ist ebenfalls kein Problem. Das WLAN funktionierte ebenso tadellos. Alles in allem auf jeden Fall weiter zu empfehlen!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 16, 2015
Fungerade bra när jag var på kurs 3 dagar i Huddinge
2 out of 5
by A verified traveler

Bra personal men annars inte så bra

Posted Feb 22, 2015
Pros: Närheten till Stockholmsmässan och personalen
Cons: att Expedia är tydligare med vad man får.
Location: Bra läge om man ska besöka Stockholmsmässan.
Trodde jag bokade ett billigt hotellrum genom Expedia men när jag checkat in visade sig det att det var vandrarhemsstandard utan toalett på rummet. Nu var det visserligen mycket billigt men fortfarande marknadsfört som hotell vilket jag inte själv skulle kalla det. Tyvärr var inte sängen renbäddad när jag kom men receptionspersonalen var mycket hjälpsamma och alltid trevliga.
3 out of 5
by A verified traveler

Centralt, nära till det mesta.

Posted Jan 30, 2015
Pros: Bra bemötande och bra läge.
Cons: Frukosten, sängarna och positionen på tv:n.
Ett helt ok hotell för pengarna man betalar, men jag har ändå bott på bättre hotell för samma peng. Oskön säng, tv:n alldeles för långt från sängen och även rätt högljutt. Men ändå acceptabelt för pengarna. Det som var en riktig besvikelse var frukosten som var helt värdelös.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good Value in Stockholm

Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
Value for money it's faultless! Room size is fine, and decent flat screen TV. However you get what you pay for, shared facilities are extreme mediocre and the breakfast is poor at best. HOWEVER this has to be one of the cheapest hotels in stockholm, and it's a great place to sleep, friendly staff and its clean! I would definitely recomend it!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by gunnarfrom skokloster

nyår

Posted Jan 7, 2015 on Hotels.com
nyårsnatt, lugnt på hotellet, trevligt bemötande, lätt att komma in trots avsaknad av reception.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 13, 2014 on Hotels.com