Ratings based on 2,356 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 20, 2015
Sehr gute Lage des Hotels, wir konnten viele Sehenswürdigkeiten zu Fuß erreichen. Freundliches Personal und gutes Essen. Ein gelungener Urlaub.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Israel

Posted Apr 27, 2015
Pros: Location ,atmosphere.,breakfast
Cons: Look above
The pros Good location , nice hotel with live music band ,good breakfast The cones I paid extra for upgrade and got a basic room (i knows the rooms from previus stay Had to pay again for upgrade,very frustrating
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 13, 2015
Pros: placeringen
Cons: Større variation på frukosten, mer ingridienser.
Location: Relativt mitt i stan
Dålig fart på vattnet i duschen, saknade badkar. Saknade kylskåp på rummet. Vældigt skøna sængar.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

sehr angenehmes, sympatisches 4 Sterne Hotel

Posted Apr 9, 2015
Pros: Lage und Frühstück
Location: zentrumsnah, königl. Schloss,Gamla stan, Ausflugsboote, Shops zu Fuß erreichbar
sehr gute Lage in schönem Stadtteil, U- Bahn Nähe, sehr gutes Frühstücksbuffet, Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit, Zimmer etwas klein und hellhörig, die Personen im Nebenzimmer haben den ganzen Hotelflur in der Nacht wachgehalten!, in der Lobby stehen Apple notebooks zur Verfügung, wir würden wieder buchen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 30, 2015
Mycket bra men kan moderniseras något med tex Netflix HBO Nordic, analog tv känns omodernt.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Göteborg

Centralt beläget hotel

Posted Mar 24, 2015
Pros: Det centrala och tysta läget
Cons: Vet ej
Övernattning i samband med sammanträde 2 dagar i Stockholm
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra, men hörselskydden behövs... vid frukosten

Posted Mar 24, 2015
Cons: Lokalen för frukostbuffét är underdimensionerad. Om man överhuvud taget får plats (fick vänta en halvtimme innan vi fick plats) så är ljudnivån hemsk.
Ok standard - bortsett från restaurangen (se nedan). Bra centralt läge.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Koselig hotell med svært god plassering.

Posted Mar 23, 2015
Koselig hotell,svært sentralt. Smakfull og variert frokost tilbud.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Sigtuna

Trevligt med bokhyllorna på väggarna, trivsamt

Posted Mar 16, 2015
Pros: Hemtrevligt trots hög beläggning
Cons: Trångt att ta sig an frukosten, servering på båda sidor om uppläggsborden?
Location: Gångavstånd till Stockholms sevärdheter
Skönt att slippa åka hem kommunalt sent på kvällen efter bandyfinalen. Trevligt att gå ner och få en engelsk frukost med knaprigt bacon, dock var äggröran lite för lös och "vattnig". Rikt och varierat frukostbord som borde passa många olika smakintressenter.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 16, 2015
Great hotel. Nice staff. Well maintained and friendly personnel. I would stay here again anytime I'm in Stockholm. Great location as well.