Ratings based on 1,586 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Scotland

Perfect

Posted Apr 14, 2015
Clean, quiet, tidy, comfortable hotel with very friendly staff. Would not hesitate to stay again.
Comment from Hotel Management
Apr 16, 2015 by Director of Sales, Hotel Management
Dear Beth, Thank you for your review and for visiting us! We wish you welcome back to Stockholm and to Park Inn by Radisson. Best regards, Jennie S Dir of Sales
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotell med närhet till vatten

Posted Apr 13, 2015
Pros: Att det låg centralt och ändå var det lugnt och tyst på rummet. Bra att det fanns mörkläggningsgardiner på rummet.
Location: Det ligger mycket bra beläget när man ska gå på ett evenemang på Globen. Det är ett bra läge om man vill ta sig in till centrala Stockholm.
Det är ett mycket trevligt boende och rummen är fräscha. Frukostbuffén var mycket bra, Jag kommer definitivt att bo där igen.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Besök av våran dotter som bor nära hotellet

Posted Apr 12, 2015
Pros: Trevlig personal och bra med möjlighet att parkera bilen
Location: Nära till Hammarbyhöjden och nära till tunnelbanan
Eftersom hotellet ligger nära till våran dotter som vi besökte denna helg kommer vi säkert att att bo på detta hotell flera gånger jag kommer även att rekommendera andra att bo på detta hotell.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Oslo

Fint hotell, men litt langt fra gamle stan

Posted Apr 5, 2015
Cons: Frokost
- fint hotell med fine rom og hyggelig folk - beliggenhet: litt langt fra gamle byen, man må kjøre først med tram og etterpå med T-banen. - frokost: gjennomsnitt, spiseromet har ikke kapasitet for alle hotellgjester. Da vi ville spise frokost på påskelørdagen, fant vi ingen ledig sitteplass og det var bare matrester igjen (heldigvis frossen brød ), dette var midt under forkosttiden. - parkeringskostnader for bilparkering i hotellkjelleren er ikke beskrevet noen sted
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 9, 2015
Cons: Tråkig bar ,bjuder in inte till att ta en drink, gick någon annanstans istället
OK, det var ok för en natt, bra utsikt fghsrthrsthbstrhsrthbfbdgdg
Comment from Hotel Management
Mar 19, 2015 by Director of Sales, Hotel Management
Thank you for your review and most welcome back to Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad. Best regards, Jennie S Dir of Sales
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Feb 3, 2015
Cons: Tråkigt att det var så lite personal i baren på kvällen.
Finns allt som man behöver. Fina panorama fönster, bra sängar, vattenkokare på rummet, rymliga badrummet. På 15 våning finns en liten gym och en bastu. Ganska nära till Globen - ca 20 min med Tvär-bana.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Mckt bra

Posted Jan 17, 2015 on Hotels.com
Bra
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 12, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

One night in seatown

Posted Jan 9, 2015 on Hotels.com
Restaurangen stängde serveringen redan 21. Dock var baren öppen längre. I övrigt inget att anmärka på,
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Robinfrom Lindesberg

bra hotell

Posted Jan 8, 2015 on Hotels.com
Alldeles för varmt i rummet! Gick inte att sänka värmen, men annars var allt bra!