Ratings based on 446 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

安心して宿泊できるホテル

Posted Jan 20, 2015
スタッフの対応が親切かつフレンドリーで安心して滞在できるホテルです。 中央駅から徒歩10分程度と非常に便利です。周辺にはレストランやショップがたくさんあり不便を感じることはありませんでした。 室内も特に問題は無く、清潔なホテルでした。
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom eu

Convenient location to downtown

Posted Dec 2, 2014
Room was too small. Furthermore diagonal layout for the bed had eaten even more space. Slow single small elevator to first several floors. No room for breakfest on weekend. Would I stay there again? No. Would I recommend for somebody else for first time? Yes, make sure you will get bigger room with better layout for the bed. Staff is nice there. Food is standard.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Karin

This traveler left a rating score only Posted Nov 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sörenfrom Ludvika

Litet trevligt rum med bra säng

Posted Nov 11, 2014 on Hotels.com
Litet trevligt rum med bra säng. Hotellet beläget i City men i tyst område.Saknade sängbord och bra läslampa.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Lenafrom Örebro

Teaterhelg

Posted Oct 31, 2014 on Hotels.com
Bedrövlig frukostmatsal trång och rörigt. Dåliga parkeringsmöjligheter
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

hyvällä paikalla ja aamupala mainio

Posted Oct 22, 2014 on Hotels.com
Hotelli hyvällä paikalla. Lasi oli jäänyt tiskaamatta ja kylpyhuoneen lattiasta puuttui kaato - huono yhdistelmä, kun suihkukaapin alta valuu vedet pihalle. Aamupala mitä mainioin.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Kaotisk frukost

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Frukostmatsalen är på tok för liten, vi fick vänta länge på att det skulle finnas lediga platser vid nåt bord. Trångt rundt frukostbuffeten. Rummen var OK, men när man duschade rann det vatten utöver badrumsgolvet, och det fanns ingen golvhandduk, så man får antingen ofra en handduk, eller bli blöt om fötterna när man går på toa.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Trondfrom Oslo

Greit hotell sentralt i Stockholm.

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Enkelt og greit hotell. Låner ut sykler. Klassisk hotellfrokost med endel økologiske varer.
2 out of 5
by A verified traveler

Nära centrum

Posted Oct 11, 2014
Pros: Närhet till City liksom många andra bättre hotell.
Cons: Menyn. Beställde en kantarelltoast som var bränd och med kantareller i mjölblandning och ljummen.
Fick vid ankomsten veta att jag inte får tillgodoräkna mig poäng för min vistelse hos scandic eftersom jag bokat via expedia. Jag ingår i scandics stamgästprogram, second floor. Vi hade aldrig bokat via expedia om vi vetat detta. De upplyste oss om att vi ändå kunde nyttja förmånerna, vilket i stort sett är gratis tidning och 50 kr per dag. Det fanns inget träningsrum eller iaf någon information om sådant någonstans. Mycket besviken på att vi inte fick information om att vi inte fick stamgästpoäng. Hade vi vetat det hade vi absolut bokat ett annat mindre slitet hotell. Jag hade även uttryckt att vi ville bo högt upp i hotellet, funkade inte heller. Natten innan hade vi bott på Infra City i Upplands Väsby, vilken skillnad. ( det var en frinatt). God service och fräscht.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Stefan

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2014 on Hotels.com