Ratings based on 160 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.1 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Karl-Erikfrom Umeå

Oengagerad personal på nytt hotell

Posted Dec 15, 2014 on Hotels.com
Opersonligt hotell med lite sisådär städning och oengagerad personal, Har nu bott här 3-4 gånger, totalt 5-6 nätter, under två års tid då jag reser i jobbet. Hotellet klara sig nätt och jämnt till godkänt tack vare att det är så nytt, ca 3 år och har ett konkurrenskraftigt pris. I ett par av rummen jag haft så lutar duschens golv mot dörren istället för brunnen, fick bygga en vall med handdukar. Ok sängar, kanske lite hårda. Hårda golv i rummen vilket ger skarp efterklang och dålig akustik, plus att dammet syns väl mot fönstret. Spartansk frukost med oengagerad personal som inte orkar ta notis om gästerna eller säga hej.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

En trevlig helg i Kista

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Trevlig frukost personal. Bra utbud på frukosten. Hårda sängar, lyhört på rummen. Mycket bra läge till mässhallen och Kista galleria. Vi kommer fler gånger.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Bjornfrom Ransta

Övernattning i Kista

Posted Dec 7, 2014 on Hotels.com
Praktiskt med närhet till Pendeltåg, Kista Galleria och tunnelbana. Jag skulle vilja ha mer personal som kan hjälpa till när man kommer eller lämnar hotellet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint hotell med bra läge

Posted Dec 4, 2014 on Hotels.com
Fina rum med nya designmöbler. Sängen är bekväm, men kudden för liten. Bodde ensam i dubbelrum så jag kunde ta båda kuddarna. Duschenväggen var taskigt planerad och det blir blött på golvet vid handfatet, men man får fothanduk så det är bara att torka. Kylskåp saknas på rummet, vilket är ett minus. Hissen var snabb, personalen trevlig och frukosten som en vanlig hotellfrukost i Sverige. Mycket bra läge bredvid Kistamässan.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Enriquefrom oslo

bra hotell

Posted Dec 3, 2014 on Hotels.com
fint hotel og ganske bra rom. Bra mat og hyggelig folk.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 26, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Svårt att hitta parkering vid mässa!

Posted Nov 23, 2014 on Hotels.com
Kan tycka att det borde finnas nån del av parkeringen som är avsatt till hotellet. Nu var det tokfullt pga mässa. Sen kanske det inte behöver vara gratisparkering till hotellgästerna, men att det ändå finns.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johanfrom Göteborg

Perfekt för Kistamässan

Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
Skulle på Kistamässan. Hotellet ligger vägg i vägg och är snyggt, rent och lugnt. Ett stort plus för den som vill träna är gymmet samt att hotellet ligger nära Ursviks motionsanläggning med riktigt fina elljusspår
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Excellent Food and Restful night

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Excellent food, both at dinner and breakfast. The bed and pillows gave me the best nights sleep I have had away from home in a long while. Sky bar an added bonus with far reaching views.