Ratings based on 454 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
99% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Roma

Caratteristico Hotel in riva al Lago

Posted Mar 11, 2015
Cons: Un po' più di elasticità: dopo aver visto la stanza che andava benissimo, ho chiesto di cambiarla con un'altra vista lago mi è stata negata.
Location: Come ripeto l'albergo è in una posizione incantevole e anche se un po' fuori dal centro e ben collegata sia dall'aereoporto di Arlanda che dal centro.
Tutto molto bene: personale cordiale, gentile e dipsonibile; la colazione di tipo internazionale con la presenza anche di pietanze tipiche della zona è sicuramente abbondante. L'hotel pur conservando l'aspetto caratteristico di un albergo di qualche tempo fa è dotato di tutti i compfort di un 4 stelle con una vista sul Lago eccezionale. Abbiamo intenzione di tornare anche a giugno.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Boxholm

Lättillgängligt när E4, men ändå bullerfritt

Posted Mar 4, 2015
Pros: Den genuina atmosfären och att man kände sig som i en lantmiljö
Cons: Rör ingenting
Location: Utmärkt läge,man har bilen på den fria parkeringen och kan åka in i centrum parkera där och uppleva staden.
Lätt att hitta in vid E4,bra med fri parkering. Trevligt bemötande i Receptionen,och informationen var bra.Rummet var rent och rymligt,och väl ljudisolerat samt ett fräsht badrum. Frukosten var välkomponerad.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Micaelfrom Enskede

Mysigt Hotell

Posted Dec 29, 2014 on Hotels.com
Var generellt mycket nöjd det enda var lite kallt på rummet , men mycket supertrevliga receptionister o personal Tack för vistelsen kan tänka mig o komma tillbaka Micke
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Sarafrom Järfälla

Mycket bra!

Posted Dec 25, 2014 on Hotels.com
Fantastiskt hotell i en fin miljö. Fräscha rum, god frukost och bra service. Ger en känsla av "landet" trots gångavstånd till city. Rekommenderas starkt.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Klasse Hotel mit winzigen Schwächen

Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
Das Hotel ist insgesamt spitze, auch wenn es ein paar Kleinigkeiten gibt, die den Sprung zum absolten Tophotel verhindern. Dazu zählt die fehlende Möglichkeit der Kontrolle der Zimmertemperatur, die längere Vorlaufzeit für Warmwasser (in Verbindung mit einer Einhandmischbatterie...) und der Reserviertheit des Frühstücks-Personals. Aber insgesamt sind dies "Dämpfer" auf sehr hohem Niveau.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Maudfrom Falsterbo

Mysig atmosfär

Posted Dec 19, 2014 on Hotels.com
Vi var på väg till Åre och stannar ofta på Stallmästargården, både sommar och vinter. Gratis parkering Mysig atmosfär och restaurangen är mycket bra.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Dorsten

Historisches Haus in Seenähe

Posted Dec 17, 2014
Cons: Die Anreise war im Dunkeln etwas schwierig. HIer hätte eine genauere Wegbeschreibung von der U Bahn oder Bushaltestelle geholfen.
Location: Stockholm ist sehr kompakt und mit sehr guter ÖPNV Struktur ausgestattet.
Freundliche und hilfsbereites Personal. Sehr gutes Frühstücksbuffett.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Robertfrom Karlstad

Stalltips från Värmland

Posted Dec 14, 2014 on Hotels.com
Trevligt bemötande och en perfekt miljö att skapa julstämning i. Mycket trevlig kille i restaurangen som löste våra speciella önskemål med bravur. Enda nackdelen var möjligen att det var relativt kallt på rummet. Här bor vi igen. Så nära men ändå "på landet"
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Andersfrom Lund

Trevligt hotell

Posted Dec 13, 2014 on Hotels.com
Allt utmärkt men frukosten var gammal traditionell och inget nytänk. Ingen fröjd för vegetarianer och den moderna människan.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 11, 2014 on Hotels.com